Η πρώτη άρνηση και οι προτεινόμενες λύσεις

Το “όχι” από τον εκπρόσωπο του παίκτη στην πρώτη “κυανόλευκη” αντιπρόταση και το θέμα της ΕΠΟ…

Στη Μίκρα εξακολουθούν να επιχειρούν την εξεύρεση διεξόδου στο μέγιστο θέμα με την πληρωμή των δόσεων στον Λουκίνα, αλλά και όσον αφορά στους υπόλοιπους πιστωτές της ίδιας κατηγορίας.

Ήδη, οι διοικούντες τον Ηρακλή, επιχείρησαν μια πρώτη προσωπική προσέγγιση στον νομικό εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Πάρη Ατλαμάζογλου, προτείνοντάς του μετάθεση της έναρξης καταβολής των – προβλεπόμενων από την δικαστική απόφαση – δόσεων, για δύο μήνες αργότερα από σήμερα.

Ο δικηγόρος του Λουκίνα απαίτησε την έγγραφη δέσμευση του μεγαλομετόχου ότι θα ισχύσει μια τέτοια συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, προϋπόθεση, η οποία δεν βρήκε σύμφωνη την «κυανόλευκη» διοίκηση, με συνέπεια να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη πρόταση.

Από εδώ και πέρα, στον Ημίθεο εστιάζουν σε δύο βασικά σενάρια, τα οποία έχουν να κάνουν με θεσμική παρέμβαση της ΕΠΟ, κάτι για το οποίο προσπαθούν , ώστε να βρεθεί μία οριστική λύση στο θέμα των «ποδοσφαιρικών» πιστωτών.

Το πρώτο σενάριο αφορά σε απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας (ή όποιας άλλης Επιτροπής της κριθεί αρμόδια επί του ζητήματος), η οποία θα διατάσσει – επικαλούμενη τις ειδικές συνθήκες, που αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιρικός «Γηραιός» – την έναρξη αποπληρωμής των δόσεων μετά από ένα χρονικό διάστημα.

Το δεύτερο αφορά στην προοπτική – μέσω ανάλογης απόφασης – ή και απευθείας συμφωνίας των εμπλεκόμενων πλευρών, να «σπάσει» ο διακανονισμός σε μικρότερες δόσεις και η εξόφληση να πραγματοποιηθεί σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου από αυτό των οκτώ μηνών, που όρισε το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Σε κάθε περίπτωση, η λύση θα πρέπει να προκύψει άμεσα, πριν την τελεσίδικη απόφαση του Δικαιοδοτικού Οργάνου και, ως εκ τούτου, οι αμέσως προσεχείς μέρες είναι αναγκαίο να φέρουν εξελίξεις και ελπίζεται θετικές…

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top