Ξαφνικό πρόβλημα με Καχριμάν και στο… βάθος, ντεμπούτο Γιαγκιόζη…

Οικογενειακό πρόβλημα ανάγκασε τον Σέρβο να βρεθεί στη Σερβία παραμονές του αγώνα στην Άρτα – “ΟΚ” ο Νιάμπουγιου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Σημαντικότατο πρόβλημα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Μανουέλ Ρόκα, καθώς προέκυψε θέμα συμμετοχής του Νταμίρ Καχριμάν στην αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα.

Ο πολύπειρος Σέρβος διεθνής γκολκίπερ μετέβη εσπευσμένα στην πατρίδα του, λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος και δεν μετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση, αν και εφόσον ο 34χρονος τερματοφύλακας δεν κατορθώσει να δώσει “παρών” στο παιχνίδι (λόγω και των περιορισμένων χρονικών περιθωρίων), τη θέση του κάτω από τα “κυανόλευκα” γκολπόστ θα πάρει ο Γιώργος Γιαγκιόζης, ο οποίος από τη στιγμή που ήλθε στην ομάδα, έχει σταθερά το ρόλο του εφεδρικού γκολκίπερ στην αποστολή του Ηρακλή.

Δεν συμμετείχε στην αποστολή του προηγούμενου αγώνα με τον Αήττητο, καθώς ταλαιπωρούνταν από ίωση, αλλά έχει ήδη αναρρώσει και προπονείται κανονικά.

Ο Γκι Νιάμπουγιου, όπως αναμενόταν, “έβγαλε” όλο το πρόγραμμα της ομάδας και είναι απολύτως έτοιμος.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί στη Μίκρα η τελευταία προπόνηση του Ημίθεου πριν το παιχνίδι και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει για την Άρτα.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top