Κωστούλας – Γιαννίτσης “βλέπουν” ενδεκάδα

Είναι τα φαβορί για την αντικατάσταση των τιμωρημένων Καζναφέρη και Ζιαμπάρη.

Δύο αναγκαστικές απουσίες σε επίπεδο παικτών πρώτης ενδεκάδας, καλείται να αντιμετωπίσει ο Μανουέλ Ρόκα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αήττητο, την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Νίκος Ζιαμπάρης έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή από κάρτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον πανύψηλο στόπερ να αποτελεί βασική επιλογή του Ισπανού για το κέντρο της άμυνας, ακόμη και στην αναμέτρηση της Σπάρτης, όταν περιόρισε τον αριθμό των κεντρικών αμυντικών στην ενδεκάδα σε δύο.

Τη θέση του αρχηγού του Ηρακλή στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, δίπλα στον Σεμπαστιάν Μουνιόθ, θα καταλάβει (πιθανότατα) ο Μιχάλης Γιαννίτσης, ο οποίος ήταν βασικός μέχρι πρότινος, όσο ο προπονητής του χρησιμοποιούσε σχηματισμό με τρεις στόπερ.

Οι άλλες κλασικές επιλογές από το ρόστερ, για τη θέση του σέντερ μπακ, είναι αυτές των Χρήστου Κουκόλη και Γιώργου Κούσα.

Επίσης, αναγκαστικά θα απουσιάσει και ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα της πρωτεύουσας της Λακωνίας, με δύο κίτρινες κάρτες.

Ως προς αυτήν την περίπτωση, το ευχάριστο για τον κόουτς του «Γηραιού» έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο παίκτης, τον οποίο αναπλήρωνε στη βασική ενδεκάδα, τις τελευταίες αγωνιστικές, ο έμπειρος Αρτινός μεσοαμυντικός, ο Μάριος Κωστούλας, φαίνεται να προλαβαίνει να δηλώσει «παρών» στη μάχη της Κυριακής.

Ο Λαρισαίος παίκτης προπονείται κα νονικά, με αποτέλεσμα να είναι το φαβορί για το ρόλο του ανασταλτικού χαφ στο βασικό σχήμα, κόντρα στην ομάδα των Σπάτων.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top