Επιδιώκει νίκη και φορμάρισμα (17:00)

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ευρώπη Πευκοχωρίου, ο νέος σταθμός της «κυανόλευκης» αγωνιστικής διαδρομής.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Ηρακλής, εδώ και μερικές αγωνιστικές, συνεχίζει τη ροή των νικηφόρων αποτελεσμάτων, αποκλειστικά χάρη στη διαφορά ποιότητας και εναλλακτικών λύσεων, σε σχέση, με τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, εξαιρουμένου του Ιωνικού.

Αυτό ομολογεί ουσιαστικά και ο ίδιος ο Κώστας Μέξας, ο οποίος επισημαίνει ότι ικανοποιείται από τις νίκες, αλλά απαιτείται και η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας και το φορμάρισμά της.

Άλλωστε, μην λησμονούμε, ότι η καθοριστική για την πρωτιά αναμέτρηση με τους Νικαιώτες πλησιάζει και ο Ηρακλής θα πρέπει να παρουσιαστεί σε αυτήν την αναμέτρηση στο 100% των δυνατοτήτων του.

Συνεπώς, στη σημερινή αναμέτρηση τοιυ Αγίου Παύλου, κόντρα στη δυναμική Ευρώπη Πευκοχωρίου, οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν να συνδυάσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα με την αγωνιστική βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.

Η αναμέτρηση Ευρώπης Πευκοχωρίου – Ηρακλή, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Παύλου Νέας Καλλικράτειας, θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί με απευθείας διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ηρακλής στο YouTube.

Σχετικά Άρθρα

Με τον Κρίστιαν Κοβάσεβιτς στο Ιβανώφειο ο Μπομπ Μάνσφιλντ

Μπάσκετ

Σαρικόπουλος: “Κρατάμε τη νίκη και την απίστευτη παρουσία του κόσμου!”

Μπάσκετ

Back to Top