- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οι δράσεις της Ακαδημίας Στίβου του ΓΣ Ηρακλής

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ??????
Οι δράσεις μας μέχρι και τις 20/3, συντονιστείτε !
– Πέμπτη 28/2 (Τσικνοπέμπτη) πάρτυ μασκέ στο Κατσάνειο (Αγίου Δημητρίου 159Β, έναντι ΑΧΕΠΑ). Όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να ντυθούν καρναβάλια. Θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους και στην συνέχεια κερασμένα σουβλάκια για όλα τα παιδιά της ακαδημίας στίβου.
– Σάββατο 2/3 θα πραγματοποιηθεί η Β´φάση μετρήσεων, στα πλαίσια του προγράμματος Ανάπτυξη Αθλητικού Ταλέντου του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ. Με την καθοδήγηση του ορθοπεδικού ιατρού του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ Δημοσθένη Αλασεϊρλή, η ιατρική ομάδα θα βρεθεί στο Καυτανζόγλειο από τις 11:30 έως τις 14:00.
Οι μετρήσεις θα γίνουν ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα παιδιά του τμήματος στίβου και μπορούν να συμμετέχουν και τα παιδιά που δεν συμμετείχαν στην Ά φάση.
– Σάββατο 2/3 ελεύθερη είσοδος για ΟΛΑ τα παιδιά των Ακαδημιών στον αγώνα βόλεϊ των ανδρών ΗΡΑΚΛΗΣ-Κομοτηνή, στο γήπεδο της Μίκρας.
-Δωρεάν είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αναμετρήσεις της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, για όλα τα παιδιά των ακαδημιών μαζί με έναν ενήλικο σύνοδο στην οικογενειακή κερκίδα της θύρας 6 (είσοδος από τη θύρα 5). Έχει δοθεί λίστα με τα ονόματα.
-Τετάρτη 20/3 ετήσιος χορός όλων των τμημάτων του ΗΡΑΚΛΗ στο Βελλίδειο. Την ημέρα εκείνη δεν θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις. Η πρόσκληση περιλαμβάνει γεύμα για όλους, απεριόριστο ποτό για τους ενήλικες και ζωντανή μουσική. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στα τμήματα των κυανόλευκων και στο ΚΕΑΤ (κέντρο εκπαίδευσης και αποκατάστασης τυφλών).

Image may contain: 3 people, people standing, sky and outdoor