Ασημένιο μετάλλιο για τον Σταμέλο! (pic)

Η συγχαρητήρια ανάρτηση του ΓΣ. Ηρακλής για τον πρωταθλητή του!

Ερασιτέχνης

Εξαιρετικός Κωνσταντίνος Σταμέλος, μετά από υπερπροσπάθεια 50χλμ. κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην ανδρών και να γράψει ιστορία ως ο δεύτερος καλύτερος βαδιστής στην ιστορία του γηραιού.

Έπειτα από μια ανοδική σεζόν για το ανδρικό τμήμα στίβου των κυανόλευκων (πρωταθλητές στο διασυλλογικό και 2η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανώμαλου εδάφους ομάδων), ο Σταμέλος έκανε δυναμικό ξεκίνημα στον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ, ενισχύοντας με το καλημέρα την ομάδα.

Διανύοντας τα 50χλμ σε χρόνο 4.52:26 ο Σταμέλος ανέβηκε όχι μόνο στη δεύτερη θέση του πανελλήνιου βάθρου στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στον Σχινιά, αλλά έβαλε και το όνομα του στη λίστα των καλύτερων αθλητών της κυανόλευκης ιστορίας, πίσω από τον Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο με 4.52:09 από τις 18/03/1990.
Να σημειωθεί ότι στο 40χλμ. ο Σταμέλος χρειάστηκε να πάρει ντεπόν προκειμένου να συνεχίσει, εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ωστόσο όχι μόνο δεν εγκατέλειψε αλλά κατάφερε και να διακριθεί.

Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε!

Image may contain: 1 person, standing, mountain, ocean, sky, outdoor and nature

Back to Top