“Πνίγηκε” στην Κω

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων ότι έχτιζε από την αρχή του αγώνα και με ένα τραγικό τέταρτο δεκάλεπτο γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα και την τρίτη συνολικά στο μαραθώνιο της Α2 – Νέο πλήγμα τραυματισμού για την ομάδα του Κώστα Μέξα που ακούει στο όνομα Κώστας Κακαρούδης

Ηρακλής, Μπάσκετ

Άλλη μία ήττα γνώρισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ (69-61), που έπαθε απίστευτο μπλακ άουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο και πλέον η ομάδα του Κώστα Μέξα υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι “κυανόλευκοι” κατέβηκαν στην Κω με μοναδικό σκοπό τη νίκη και να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παρά τη δύσκολη αποστολή που την έκανε ακόμη πιο δύσκολη η απουσία του Μιχάλη Πολυτάρχου.

Η ομάδα του Κώστα Μέξα δε μπήκε καθόλου καλά στον αγώνα με τον Ιπποκράτη να αποκτά γρήγορα μια διψήφια διαφορά (15-4). Οι παίκτες του ΗΡΑΚΛΗ ξύπνησαν και ροκάνισαν τη διαφορά χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να βρίσκει μπροστά τους γηπεδούχους (22-17).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΗΡΑΚΛΗΣ βελτίωσε την εικόνα του, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με το τέλος του ημιχρόνου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες (34-34).

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπήκε δυνατά στην τρίτη περίοδο και περίπου στα μισά έφτασε τη διαφορά στο +9 (38-47), ενώ λίγο πριν το φινάλε του δεκαλέπτου η διαφορά έφτασε στο +10 (46-56), ωστόσο Καλαμπάκας και Σκούφης με δύο απανωτά τρίποντα μείωσαν στους τέσσερις τη διαφορά (52-56).

Από εκεί και πέρα το χάος για τους “κυανόλευκους”, που σημείωσαν μόλις πέντε πόντους σε ολόκληρη περίοδο πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων την προσπάθεια που έκαναν οι ίδιοι στα προηγούμενα δεκάλεπτα. Έτσι ο ΗΡΑΚΛΗΣ γνώρισε ακόμη μια ήττα (69-61), ενώ μετράει και άλλα δύο πλήγματα. Αυτό του Κώστα Κακαρούδη όπου αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου μετά από χτύπημα στο μάτι, αλλά και του Μιχάλη Λιάπη -όντας εξαιρετικός στην πρώτη του εμφάνιση- που δεν αγωνίστηκε στην τέταρτη περίοδο λόγω θλάσης.

Επόμενος αγώνας για τον ΗΡΑΚΛΗ, στο Ιβανώφειο με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Ιπποκράτης Κω-Ηρακλής 69-61

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος-Θεονάς-Θεοδωρόπουλος Ρ. (Βιντζηλαίος)

Δεκάλεπτα: 22-17, 34-34, 52-56, 69-61

Ιπποκράτης (Παπαδόπουλος): Λάανε 15 (3), Σκούφης 3 (1), Τρύπας, Ναούμης 5 (1), Καλαμπάκας 8 (2), Ασημακόπουλος 15, Χατζηνικόλας 8 (1), Χαρίσης 7 (1), Ψαθάς 2, Μαστόρος 6, Δρόσος.

Ηρακλής (Μέξας): Αγγελακόπουλος 7, Αθανασούλας 8, Σοκ 12 (4), Ρουτκάουσκας 14, Λιάπης 11 (2), Κακαρούδης 6, Αποστολίδης, Μπένας, Καλαϊτζίδης 3 (1), Γιαννακίδης, Τζουγκαράκης

Σχετικά Άρθρα

Back to Top