Νίκη, χωρίς περιπέτειες, ο στόχος στην Καβάλα

Εκτός έδρας αποστολή για τον Ηρακλή, σε αγώνα, που απαιτεί προσοχή, σοβαρότητα και προσήλωση στο πλάνο (17:00).

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μετά το κενό της περασμένης εβδομάδας στην αγωνιστική δραστηριότητα, λόγω μετάθεσης της διεξαγωγής του αγώνα με τον Ιωνικό, ο Ηρακλής επανέρχεται στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Καβάλα.

Σε μία αναμέτρηση, η οποία εμφανίζει πολλά κοινά σημεία με εκείνην κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη στο Κλειστό του Μεσολογγίου, όπου οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν προ απροόπτου σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση, μόνον επειδή κατόρθωσαν να επιστρατεύσουν όλες τις αρετές, που διαθέτουν ως ομάδα, στα κρίσιμα δύο τελευταία δεκάλεπτα.

Ο Ημίθεος θα απαιτηθεί να αποφύγει τη νωθρότητα και την κακή αγωνιστική συμπεριφορά από την εκκίνηση του σημερινού αγώνα στη Μακεδονική πόλη, ώστε να φτάσει στον στόχο της νίκης χωρίς περιπέτειες και άλλα… απρόοπτα. Επί τούτου θα χρειαστεί σοβαρότητα, ιδιαίτερη προσοχή, αλλά και προσήλωση στο τακτικό πλάνο της τεχνικής ηγεσίας.

Είναι δεδομένο ότι αυτού του επιπέδου οι ομάδες, όταν τίθενται αντιμέτωπες του Ηρακλή μέσα στην έδρα τους, εμφανίζουν έναν εντυπωσιακό ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους, με κύριο χαρακτηριστικό την εκνευριστική ευστοχία, ιδίως έξω από τη γραμμή του τριπόντου, με τη φιλοξενούμενη, ωστόσο, πλευρά να το γνωρίζει άριστα, πλέον, καθώς το φαινόμενο έχει επαναληφθεί πολλάκις.

Όπλα στη σημερινή αναμέτρηση για τον Κώστα Μέξα, το γεγονός ότι διαθέτει όλους τους παίκτες του ρόστερ, χωρίς προβλήματα τραυματισμών και το γεγονός ότι η κοντινή απόσταση θα ωθήσει πολλούς Ηρακλειδείς να βρεθούν στο Κλειστό της Καβάλας και να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια της ομάδας για μία ακόμη νίκη, σε ένα παιχνίδι, το οποίο θα αρχίσει στις 17:00.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top