Εύκολο πέρασμα από την Καβάλα και τώρα… Ιωνικός

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πέρασε εύκολα (69-79) από τη Μακεδονική πόλη και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης ( 12/12 – 18:00) με τον Ιωνικό στο Ιβανώφειο…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η -αναγκαστική- διακοπή των δύο εβδομάδων δεν επηρέασε σε τίποτα την ομάδα του Κώστα Μέξα, όπου ήταν σωστή και προσεκτική σε πολλά σημεία του αγώνα και επικράτησε της Καβάλας με 69-79.

Οι “κυανόλευκοι” ξεκίνησαν πολύ δυνάτα με 4/4 τρίποντα (δύο από τον Σοκ κι άλλα δύο από τον Γιαννακίδη), κάτι που ξεκίνησε να δημιουργεί μια διαφορά ασφαλείας για την ομάδα του Ημίθεου απέναντι σε αυτήν της Καβάλας. Έτσι λοιπόν η πρώτη περίοδος βρήκε μπροστά την ομάδα του Κώστα Μέξα με διψήφια διαφορά και με ένα πολύ καλό πρόσωπο σε επίθεση και άμυνα (15-25).

Με τον ίδιο ρυθμό μπήκε ο ΗΡΑΚΛΗΣ και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Σωστός και προσεκτικός, ωστόσο μετά τα μίσα της περιόδου η Καβάλα πήρε μπρος επιθετικά, έσφιξε λίγο την άμυνά της και έριξε τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο πριν το φινάλε του ημιχρόνου (37-45).

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στην τρίτη περίοδο. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχτιζε διψήφια διαφορά, οι γηπεδούχοι την γκρέμιζαν, χωρίς ωστόσο να μπορούν να πλησιάσουν περισσότερο στο σκορ και να απειλήσουν τους “κυανόλευκους”. Έτσι το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε σταθερά μπροστά την ομάδα του Κώστα Μέξα (56-64).

Στην τελευταία περίοδο, η Καβάλα προσπάθησε να κάνει τη δική της αντεπίθεση, αλλά και πάλι δε μπορούσε να ρίξει τη διαφορά κάτω από τους πέντε πόντους. Έτσι όταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ κατάφερε να ξεφύγει πάλι με διψήφια διαφορά, εκεί το παιχνίδι… τελείωσε (69-79) με νικητές τους παίκτες του Κώστα Μέξα.

Πλέον η προσοχή των “κυανόλευκων” στρέφεται στο παιχνίδι της Τετάρτης (12/12 – 18:00) στο Ιβανώφειο με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Εντυπωσιακή η παρουσία του λαού του ΗΡΑΚΛΗ στο κλειστό της Καλαμίτσας, όπου δεν σταμάτησε λεπτό να στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας!

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης από πλευράς Ημίθεου ήταν οι Ρουτκάουσκας (18π), Σοκ (14π), Κακαρούδης (13π) και Πολυτάρχου (11π).

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως σας τη μετέφερε η BlueArena από το κλειστό της Καλαμίτσας…

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΒΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ   69-79

Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμίτσας

Διαιτητές: Πιτσίλκας, Γερακίνης, Φακίτσας

Δεκάλεπτα: 15-25, 37-45, 56-64, 69-79

ΚΑΒΑΛΑ (Ανδρέας Καραπιπερίδης): Ερεμπενάζιε 14 (1), Χουχούμης 20 (2), Παπαζούδης, Ναούμης 3 (1), Προδρόμου 14, Τυρεκίδης, Πιεβαλίτσα, Φλιάτης, Σκληβάς 2, Παπάς 3 (1), Σταματογιάννης 10 (2), Γκαμπερόνι 3

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Μέξας): Αγγελακόπουλος 8 (1), Αθανασούλας 6, Σοκ 14 (4), Ρουτκάουσκας 18, Πολυτάρχου 11 (2), Φίλλιος, Κακαρούδης 13, Αποστολίδης, Μπένας, Καλαϊτζίδης, Γιαννακίδης 6 (2), Τζουγκαράκης 3

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top