Πατουλίδου: “Ο Ηρακλής είναι μοναδικός στο να δημιουργεί και να μεγαλουργεί”

Η Ολυμπιονίκης παλαιά αθλήτρια του Ηρακλή και νυν αντιπεριφερειάρχης, αναφέρθηκε στα του Συλλόγου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 110 χρόνων ζωής του.

Ερασιτέχνης

Η Βούλα Πατουλίδου τοποθετήθηκε στον FAIR PLAY 96,1:

Αρχικά σχολίασε: “Νομίζω τον στίβο του Ηρακλή τον ζηλέψαν πολλοί. Γιατί ξεκίνησε δειλά με εξαιρετικούς προπονητές και παράγοντες. Με πάρα πολύ αγάπη στους νέους αθλητές. Αυτοί ενέπνεαν τους αθλητές και τους επέτρεπαν να ονειρεύονται. Ο Ζαχαριάδης ήταν ο πρώτος που με πίστεψε και με ανακάλυψε. Ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσε να διακρίνει το ταλέντο. Έτσι ήταν οι άνθρωποι του Ηρακλή και όχι μόνο στον αθλητισμό. Ο Ηρακλής δεν υπήρξε μόνο αθλητικός σύλλογος άλλα προσέφερε σε όλη την κοινωνία. Το κλίμα στο λεωφορείο με την ομάδα ήταν πραγματικά καταπληκτικό. Δεν καταλαβαίναμε τις μεγάλες διαδρομές. Έχουμε δομήσει σχέσης ζωής με την ομάδα από τότε. Οι προπονητές μας τότε ήταν πάρα πολύ έξυπνοι Όλοι βγαίναν κερδισμένοι από την σκληρή δουλειά. Εγώ ξεκίνησα πολύ νωρίς στίβο. Δεν με θεώρησαν ταλέντο, πήγα στο μπάσκετ και επέστρεψα ξανά στον στίβο.”

Για τον Ηρακλή:” Τα 110 χρονιά είναι παρά πού σημαντικά. Στο θέμα του δημιουργώ και μεγαλουργώ ο Ηρακλής είναι μοναδικός. Όλοι οι προπονητές είναι παιδιά του Ηρακλή. Έχουν καλές αναμνήσεις και για αυτό όλοι επιστρέφουν στον Ηρακλή. Για εμένα ο Ηρακλής σημαίνει πάρα πολλά γιατί έγραψα ιστορία με την φανέλα αυτής της ομάδας. Από το 86-87 ήμουν αθλήτρια του Ηρακλή.”

Πηγή: FAIR PLAY 96,1

Back to Top