Ημέρα ΗΡΑΚΛΗ – Όλοι στο Λιμάνι για τη γιορτή των 110 χρόνων του Συλλόγου!

Ο ιστορικότερος Αθλητικός Σύλλογος της χώρας συμπληρώνει με υπερηφάνεια, τιμή και αξιοπρέπεια 110 χρόνια υπέρλαμπρης ιστορίας και μας καλεί να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε την επέτειο.

Ερασιτέχνης

Η μακράν μεγαλύτερη και λαμπρότερη αθλητικοκοινωνική ιστορία Συλλόγου στη χώρα μας, κλείνει 110 έτη περήφανης ζήσης.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ μας γιορτάζει τα 110 χρόνια ζωής και απαράμιλλης προσφοράς του σε αυτόν τον τόπο, και είναι χρέος ιερό όλων ημών, οι οποίοι «νιώθουμε» από ΗΡΑΚΛΗ και νοιαζόμαστε για αυτό τον τεράστιο Σύλλογο, να διαφυλάττουμε την ιστορική μνήμη, να αναπαραγάγουμε το προϊόν της και να μεγεθύνουμε τη λαμπρότητά του.

Σήμερα, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, το «πανκυανόλευκο» προσκλητήριο σημαίνει και μας καλεί στην Αποθήκη Γ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε έναν ολοήμερο λαμπρό, αλλά σεμνό εορτασμό της μεγίστης αυτής επετείου, όπως ακριβός ταιριάζει στον Ημίθεο και στον κόσμο του.

Και το ραντεβού για τον εορτασμό είναι πολύωρο, ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις όλων όσοι θέλουν να περάσουν από τον χώρο της γιορτής. Είναι από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Εκεί θα δώσουν το «παρών» όλοι όσοι εκπροσωπούν τον ΗΡΑΚΛΗ. Τμήματα της μητρικής κοιτίδας του Ημίθεου, του Γυμναστικού Συλλόγου, το ποδοσφαιρικό Τμήμα, το Καλαθοσφαιρικό και το Τμήμα Βόλεϊ, έστω κι αν η αποστολή της ομάδας θα βρίσκεται στη διαδικασία της επιστροφής από την αγωνιστική υποχρέωσή της στην Πορτογαλία…

Όλοι οι δρόμοι μας καλούν στην Αποθήκη Γ του Λιμανιού Θεσσαλονίκης λοιπόν. Για τη μέρα γιορτής του ΗΡΑΚΛΗ μας.

Για τα 110 χρόνια του, για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του…

No automatic alt text available.

 

Back to Top