Κυρίτσης: “Όλοι στο Λιμάνι για την εκδήλωση των 110 χρόνων!”

Ο διοικητικός παράγοντας του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ μιλά για τον αυριανό (29/11) εορτασμό των 110 χρόνων του Συλλόγου, αλλά και για τον νομικό αγώνα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, στο πλαίσιο του οικονομικού πολέμου, που υφίσταται.

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Γιώργος Κυρίτσης μίλησε στον FAIR PLAY 96,1:

Για την αυριανή ημέρα της γιορτής των 110 ετών του Συλλόγου, σχολίασε:

“Ξεκινάμε τις εκδηλώσεις στην αποθήκη Γ στο λιμάνι ανήμερα των γενεθλίων της ομάδας. Θα ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι. Η ομάδα συμπληρώνει 110 χρόνια ιστορίας. Το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο και θα έχει πολλές εκπλήξεις. Θα συμμετέχουν όλα τα τμήματα του Γ.Σ. Από τα μικρότερα έως τα μεγαλύτερα. Θα υπάρχουν διάφορα στιγμιότυπα και έκθεση ζωγραφικής. Θα προσπαθήσουμε μέσα σε λίγες ώρες να αναδείξουμε την πλούσια ιστορία του Γ.Σ. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους. Η εκδήλωση θα κρατήσει μέχρι το βράδυ που θα υπάρχει μια μουσική συναυλία. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο καθημερινά να αναδείξουμε την ιστορία του Ηρακλή. Η Θεσσαλονίκη είναι συνδεδεμένη με τον Γ.Σ Ηρακλής. Ο Ηρακλής θα συνεχίσει να υπάρχει παρά τις προσπάθειες κάποιον.”

Για τον νομικό αγώνα της ΠΑΕ:

“Δίνεται μάχη σε αυτό το επίπεδο για να μπορέσουμε να προστατέψουμε την ομάδα μας. Είναι υποθέσεις που μπορούν να κερδηθούν και μάλιστα σε κάποιες δεν υπάρχουν καν περιστατικά. Έχουμε τα όπλα μας και θα δώσουμε την μάχη μας. Είμαι πολύ αισιόδοξος.”

Πηγή: FAIR PLAY 96,1

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top