Πάτησε… γκάζι και πέρασε από το Μεσολόγγι

Ο κακός ΗΡΑΚΛΗΣ του πρώτου ημιχρόνου (39-31), άφησε στα αποδυτήρια το “άσχημό” του πρόσωπο και μεταμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος επικρατώντας εύκολα του Χαρίλαου Τρικούπη στο Μεσολόγγι (63-76)

Ηρακλής, Μπάσκετ

Μπορεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ να πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο με την εικόνα του να είναι κακή, ωστόσο ο ΗΡΑΚΛΗΣ του δευτέρου μέρους ήταν άκρως εντυπωσιακός, γύρισε το παιχνίδι και επικράτησε εύκολα (63-76) του Χαρίλαου Τρικούπη στο Μεσολόγγι κάνοντας το 4 στα 4.

Ο σημερινός αγώνας του Ημίθεου είχε δύο πρόσωπα για την ομάδα του Κώστα Μέξα. Ένα κακό πρόσωπο για το πρώτο μέρος και ένα πολύ καλό πρόσωπο για το δεύτερο.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την κατάσταση και να κτίζουν μια μικρή αλλά σημαντική διαφορά. Οι “κυανόλευκοι” δε μπορούσαν να βρουν ρυθμό στην επίθεση, ενώ ούτε αμυντικά μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις επιθετικές ορέξεις των αντιπάλων τους. Έτσι το πρώτο μέρος βρήκε μπροστά τον Χαρίλαο Τρικούπη με 39-31.

Το κακό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου ο ΗΡΑΚΛΗΣ το παράτησε στα αποδυτήρια. Η εικόνα της ομάδας του Κώστα Μέξα μεταμορφώθηκε και γύρισε το εις βάρος της σκορ με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να βρίσκει μπροστά τους “κυανόλευκους” (51-55).

Από εκεί και έπειτα οι παίκτες του Ημίθεου διαχειρίστηκαν άψογα την κατάσταση του αγώνα, “βομβάρδισαν” το αντίπαλο καλάθι στέλνοντας τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο και κάπου εκεί ο ΗΡΑΚΛΗΣ κλείδωσε τη νίκη (63-76) που τον κρατάει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ιωνικό.

Ο Κώστας Κακαρούδης ήταν αυτός που ξεχώρισε αδιαμφισβήτητα από πλευράς ΗΡΑΚΛΗ.

Οι “κυανόλευκοι” δεν θα αγωνιστούν το επόμενο Σάββατο με τον Ιωνικό, καθώς το παιχνίδι αναβλήθηκε για τις 12/12 στις 17:00 λόγω των Εθνικών ομάδων, άρα επίσημος αγώνας ξανά για τον ΗΡΑΚΛΗ θα είναι αυτός στην Καβάλα στις 8/12 στις 17:00.

Διαιτητές: Παναγιώτου-Καρακάσης-Κωνσταντινίδου (Πατσαντζόπουλος)
Δεκάλεπτα: 21-15, 39-31, 51-55, 63-76
Χαρίλαος Τρικούπης (Δημητριάδης): Τζόρτζεβιτς 17, Γυφτάκης, Παπαδιονυσίου 9, Ντόβας 15 (1), Αδαμόπουλος, Σταυρόπουλος 7 (1), Χατζηκυριακίδης, Τσαπατώρης, Ξηρός, Δεμερτζής 5 (1), Αντωνάκης 5 (1), Πολίτης 5 (1).
Ηρακλής (Μέξας): Αγγελακόπουλος 4, Αθανασούλας 5 (1), Σοκ 3 (1), Ρουτκάουσκας 12, Πολυτάρχου 17 (3), Κακαρούδης 24 (4), Αποστολίδης, Καλαϊτζίδης 5 (1), Γιαννακίδης, Τζουγκαράκης 6.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top