Θέος: “Ενότητα και στήριξη θέλει ο Ηρακλής”

Ο Φώτης Θέος μιλά για όλα τα θέματα του Ερασιτέχνη, την προοπτική κατασκευής γηπέδου στους Χορτατζήδες, τον Τομ Παπαδόπουλο και την ποδοσφαιρική ομάδα.

Ερασιτέχνης, Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Φώτης Θέος φιλοξενήθηκε από τον FAIR PLAY FM 96,1:

Αρχικά σχολίασε: “Η ιστορία μιλάει από μόνη της. Το σωματείο δεν είναι κάτι απλό. Έχει τεράστια προσφορά και στην Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την χώρα. Δώσαμε πολλές φορές την περιουσία μας για να βοηθήσουμε κόσμο μετά από πολέμους. Βλέπουμε όμως πως μας αντιμετωπίζει η πολιτεία μετά από τόσα χρόνια προσφοράς.

Για τα προβλήματα του σωματείου με την πολιτεία: ” Υπάρχουν αρκετές καθυστερήσεις παρά όλες τις διαβεβαίωσης. Γίνεται μία προσπάθεια από την πλευρά μας και θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα μπορέσουμε να βρούμε κάτι που να μας απαλλάξει από το βάρος κυρίως των χρεών. Εμείς παράλληλα κάνουμε και άλλες ενέργειες για να διασφαλίσουμε κεκτημένα μας. Η περιουσία του σωματείου έχει εξασφαλιστεί πρωτόδικα αλλά υπάρχει και το εφετείο. Θα πρέπει να κρατάμε χαμηλά την μπάλα.”

Για τον Τομ Παπαδόπουλο: “Δείχνει μια πολύ καλή διάθεση να βοηθήσει την ομάδα όπως μπορεί. Θα πρέπει όμως να δώσουμε τα εύσημα και στην προηγούμενη διοίκηση και στους βετεράνους που κράτησαν την ομάδα στα δύσκολα. Θέλω να πιστεύω ότι βρήκαμε τον κατάλληλο άνθρωπο. Μακάρι να μπορέσει να κάνει όλα αυτά που θέλει. Από αυτό θα βγει και αυτός κερδισμένος αλλά και ο Ηρακλής. Νομίζω ότι θέλει πρώτα να διασφαλίσει την βιωσιμότητα της εταιρίας. Αυτό είναι το κυριότερο.”

Για την ήττα από τον Ατρόμητο: ” Θα πρέπει όλοι μαζί να πάμε παρακάτω και να πάμε ενωμένοι. Θα πρέπει να υπάρχει ηρεμία. Χρειαζόμαστε ενότητα. Το μήνυμα είναι ενότητα και στήριξη σε όλα τα τμήματα του Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη ομάδα.”

Για το γήπεδο στους Χορτατζήδες: “Μπορεί να γίνει γήπεδο εκεί Άλλα έχουμε θέμα με την χωρητικότητα και με ο χώρος της έκτασης. Επίσης το υψομετρικό.”

Για τα υπόλοιπα τμήματα: ” Υπάρχει μια αύξηση σε όλες τις ακαδημίες. Αυτή τη στιγμή έχουμε πάνω από 1500 παιδιά. Το γυναικείο μπάσκετ παίζει στην Α1 μετά από τόσα χρόνια. Στο μπάσκετ γίνεται και εκεί μια προσπάθεια και ελπίζουμε να ανέβει φέτος η ομάδα.”

Για τον Παπαθανασάκη: ” Ήταν μια λαίλαπα όπως αποδείχτηκε αλλά πλέον πρέπει να πάμε μπροστά. Να κοιτάμε το μέλλον.”

Πηγή: FAIR PLAY FM 96,1

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top