Θέλεις τα λεφτά ή την διάλυση του Ηρακλή;

Το ερώτημα της κυανόλευκης οικογένειας προς τον Ιορδάνη Στράντζαλη, είναι ξεκάθαρο.

Το μπλοκάρισμα του τραπεζικού λογαριασμού της ΠΑΕ Ηρακλής, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία της εταιρίας, ενόψει μάλιστα και της εξέτασης του φακέλου από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ένα μπλοκάρισμα που οφείλεται κυρίως στην απαίτηση του Ιορδάνη Στράντζαλη να εξοφληθούν οι συναλλαγματικές αξίας 100.000 ευρώ που έχει στα χέρια από την εποχή που ήταν στενός συνεργάτης του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Το αν πράγματι αυτά τα χρήματα μπήκαν στην ΠΑΕ Ηρακλής, με ποια διαδικασία κτλ, θα το διερευνήσει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ και -αν χρειαστεί- η Δικαιοσύνη. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που προέχει είναι να συνεχίσει να λειτουργεί η εταιρία, όπως ακριβώς λειτουργεί τον τελευταίο 1-1,5 μήνα. Από την ημέρα δηλαδή που εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο Τομ Παπαδόπουλος.

Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει άμεσα να ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός, να αποκτήσει η ΠΑΕ την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και σιγά – σιγά να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες του παρελθόντος, μεταξύ των οποίων είναι και τα χρήματα που διεκδικεί ο Ιορδάνης Στράντζαλης.

Στις επαφές που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα, η πλευρά του πρώην μέλους της κυανόλευκης ΠΑΕ, ήταν κάθετη και απαιτούσε την άμεση εξόφληση του προαναφερθέντος ποσού, συν τους νόμιμους τόκους. Στάση που προκαλεί απορία, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι αν δεν πάρει πιστοποιητικό η ομάδα και διαλυθεί η εταιρία, δεν θα πάρει ούτε σεντ. Και μάλιστα αποκλειστικά δική του ευθύνη.

Γι’ αυτό λοιπόν είναι αρκετοί που αναρωτιούνται τι πραγματικά επιδιώκει ο Στράντζαλης με τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση. Να πάρει τα χρήματά του που (όπως λέει) έβαλε στην ΠΑΕ επί διοίκησης Παπαθανασάκη ή να οδηγήσει τον (όπως διαλαλούσε όλα αυτά τα χρόνια) αγαπημένο του Ηρακλή στην διάλυση;

Αυτός έχει το μαχαίρι, αυτός και το καρπούζι…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top