Πρώτο -επίσημο- δείγμα… θετικό

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ “καθάρισε” εύκολα (66-98) όπως ήταν αναμενόμενο το Στρατώνι και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Πρώτο -επίσημο- δείγμα… θετικό για την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, όπου επικράτησε στο Ιβανώφειο του Στρατωνίου με 66-98, με τυπικά γηπεδούχους τους Χαλκιδικιώτες.

Οι “κυανόλευκοι” επέβαλλαν από την αρχή το ρυθμό τους, μη θέλοντας να δώσουν δικαιώματα στους αντιπάλους τους, πράγμα που έγινε και πράξη.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ όσο κυλούσε η αναμέτρηση βελτίωνε την εικόνα του, με τον τεχνικό του Ημίθεου να κάνει παράλληλα και… rotation δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς αθλητές της ομάδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ΗΡΑΚΛΗΣ “καθάρισε” εύκολα τον αγώνα, ενώ είχε παράλληλα αρκετούς πρωταγωνιστές τόσο στο σκοράρισμα, όσο και αμυντικά.

Πλέον η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη περιμένει τον επόμενο αντίπαλό της, όπου θα βγει από το ζευγάρι ΑΟ Αγρινίου – ΑΣ Διαγόρας Δρυοπιδέων. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί Σάββατο (22/9) ή Κυριακή (23/9), καθώς αναμένεται σχετικές ανακοινώσεις από την ΕΟΚ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως σας τη μετέφερε η BlueArena…

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top