Κουράστηκε να αναμένει Ηρακλή και υπέγραψε στο Ισραήλ ο Ματαλών!

Ο Μάριος Ματαλών χάθηκε για τον Ημίθεο, καθώς δεν μπορούσε να περιμένει άλλο την κίνηση συνεργασίας από τους “κυανόλευκους” και υπέγραψε στη Χαποέλ Ραμάτ Γκαν.

Διάφορα, Μπάσκετ

Στο Ισραήλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Ματαλών, ο οποίος… τρέναρε όσο μπορούσε την απόφασή του περιμέοντας ένα σινιάλο του Ηρακλή, όμως είπε τελικά το “ναι” στην Χάποελ Ραμάτ Γκαν.

Οι Ισραηλινοί που θα αρχίσουν την επόμενη σεζόν με στόχο την άνοδο από την Α2 είχαν καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση στον Ματαλών, ο οποίος είχε ήδη δεχτεί την κρούση από τον Ηρακλή που τον ενδιέφερε πολύ σαν προοπτική. Μόνο που αυτή ποτέ δεν πήρε την μορφή συγκεκριμένης πρότασης, γενικά στον Ηρακλή παρατηρείται μια στασιμότητα και ο Ματαλών μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει και την ευκαιρία της Χάποελ, αποδέχτηκς την δική τους πρόταση και σήμερα υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Την περασμένη σεζόν ενίσχυσε ουσιαστικά τον Απόλλωνα Πάτρας που έφτασε μέχρι τους τελικούς των πλέι οφ της Α2 και φέτος είχε φτάσει πολύ κοντά στο Ιβανώφειο όμως τελικά δεν πέρασε την πόρτα. Ο Ματαλών ο οποίος έχει και την Ισραηλινή υπηκοότητα έχει παίξει κι άλλες φορές στο Ισραήλ, με τελευταία στην Χάποελ Αφούλα.

Πηγή: basketa.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top