Ούτε δολάριο δεν πήρε ο Άκερ από την Πάτρα!

Έτοιμος για καταγγελία του Απόλλωνα στη FIBA ο Άλεξ Άκερ, καθώς του οφείλονται κοντά στις 100.000 ευρώ, από την ομάδα, η οποία – με τον ίδιο βασικό όπλο – απέκλεισε τον Ηρακλή από την προοπτική της Α1…

Διάφορα, Μπάσκετ

Πολύ δύσκολα γίνονται τα πράγματα για τον Απόλλωνα Πάτρας σε ό,τι αφορά στις οφειλές του προς τον Αλεξ Ακερ και η ιστορία μπορεί να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις με διόλου ευχάριστες συνέπειες για τον ιστορικό σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πάτρα, οι παράγοντες του Απόλλωνα κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς έμαθαν ότι ο Ακερ αναμένεται σήμερα να πάει στην FIBA και να καταγγείλει την στάση της ομάδας απέναντί του. Όπως ισχυρίζεται ο Αμερικανός υπάρχουν σοβαρές οφειλές από την πλευρά του Απόλλωνα τόσο για την σεζόν 2017-2018 αλλά και για την επόμενη! Ο Ακερ έχει κλειστό διετές συμβόλαιο και αυτή την στιγμή τουλάχιστον φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει και να εξασφαλίσει όλα του τα χρήματα: Και της χρονιάς που ολοκληρώθηκε αλλά και της επόμενης!

Ομολογουμένως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την ομάδα της Πάτρας καθώς το απαιτούμενο ποσό από τον Αλεξ Ακερ, σύμφωνα με πληροφορίες, πλησιάζει τις 100 χιλιάδες ευρώ. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις με δεδομένο ότι από το…πουθενά μπορεί να σκάσει μια βόμβα που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό μια από τα πλέον δυνατά ονόματα του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

Πηγή: basketblog.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top