- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Κλείδωσε» η συνάντηση συμφωνίας με τον Χρήστο Ρόβα

Οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί από τις πρώτες επαφές μεταξύ Ηρακλή και Χρήστου Ρόβα για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ανήκουν στο παρελθόν. Ο χρόνος, άλλωστε, που μεσολάβησε, έδωσε την ευκαιρία να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις και να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αποδείχτηκε, μάλιστα, ότι ο 24χρονος φορ δεν φάνηκε να κρατά αποστάσεις από τις αρχικές προτάσεις της ομάδας, όχι επειδή μελετούσε την αποδοχή υψηλότερων προτάσεων από άλλες κατευθύνσεις, αλλά επειδή (λίγο – πολύ) αιφνιδιάστηκε, καθώς το ύψος της προσφοράς των διοικούντων απείχε πολύ από τα ποσά, που ο ίδιος θεωρούσε ότι μπορούσε να διεκδικήσει ενόψει υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου με τον Ημίθεο.

Πλέον, το έδαφος είναι πρόσφορο και μεθαύριο, Πέμπτη 28/6, έχει προγραμματιστεί μία ακόμη συνάντηση διαπραγμάτευσης με τον Σερραίο άσσο, στον δεύτερο όροφο του κτηρίου της Μίκρας, με στόχο η συγκεκριμένη επαφή να είναι η καταληκτική στην όλη υπόθεση, αποφέροντας το πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα της συμφωνίας με τον Χρήστο Ρόβα.