«Στον αέρα» η προσπάθεια επανεκκίνησης στον Ερασιτέχνη

Καμία τροπολογία φόρμουλας επιβίωσης, παρά τις υποσχέσεις και πιθανότητα να μην συνεχίσει η διοίκηση, της οποίας η θητεία λήγει.

Ερασιτέχνης

Σε κατάσταση απόγνωσης οι Ηρακλειδείς, που «τρέχουν» το εγχείρημα της επανεκκίνησης στον Ερασιτέχνη Ηρακλή, καθώς, παρά τις υποσχέσεις, που έλαβαν όλο το προηγούμενο διάστημα, τελικά καμία τροπολογία για φόρμουλα επιβίωσης δεν πέρασε από τη Βουλή.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης το συνεχιζόμενο «κόκκινο» στον ΑΦΜ του Συλλόγου, με συνέπεια να καθίσταται ανέφικτη η κανονικότητα στη λειτουργία του, με δεδομένα τα δυσθεώρητα χρέη του παρελθόντος.

Υπό αυτές τις εξελίξεις, οι διοικούντες σκέφτονται πολύ σοβαρά να μην παρατείνουν τη θητεία τους, που εκπνέει στα μέσα του Ιουνίου και όλα είναι «στον αέρα», σχετικά με τον «κυανόλευκο» Γυμναστικό Σύλλογο.

ΥΓ. Όπως είναι φυσικό, στον Σύλλογο, πληροφορούμενοι ότι οι υποσχέσεις του υφυπουργείου αθλητισμού δεν υλοποιήθηκαν στο θέμα του Ερασιτέχνη, αρχίζουν να είναι ακόμη πιο επιφυλακτικοί από ό,τι ήταν μέχρι σήμερα και όσον αφορά στις αντίστοιχες στο επίπεδο του ποδοσφαιρικού Ηρακλή…

 

Back to Top