- Bluearena - https://bluearena.gr -

Κατσαμπής: “Σύντομα θα μας βρουν μπροστά τους”

Ο εμβληματικός αρχηγός του Ηρακλή Τάσος Κατσαμπής που στην επανεκκίνηση των “κυανόλευκων” έχει αναλάβει τον ρόλο του Γενικού αρχηγού. Κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι της φετινής σεζόν και τόνισε πως έχουν μπει γερές βάσεις για να χτιστεί το αύριο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος. Μια προσπάθεια που την ξεκίνησε ο κόσμος του Ηρακλή και μαζί με αυτούς ήρθαμε και εμείς δίπλα στην ομάδα για να την βοηθήσουμε να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Όλοι όσοι βρισκόντουσαν κοντά στην ομάδα κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες. Αλλά πάνω από όλα οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν στο πετσί της φανέλας, κατάλαβαν την δυναμική του Ηρακλή και δέθηκαν με την ομάδα.”

“Το σημαντικό είναι ότι πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο και δημιουργήσαμε μια ομάδα που μπορεί να σταθεί στην επόμενη κατηγορία και να αποτελέσει τον κορμό της επόμενης ημέρας. Εμένα ο στόχος μου πάντα ήταν να φτιάχνεται ένας κορμός και να προστίθενται λίγοι και καλοί παίκτες πάνω σε αυτόν.”

“Η ομάδα λειτούργησε απολύτως επαγγελματικά και πιστεύω πως αν γίνουν οι σωστές κινήσεις θα καταφέρουμε πολύ σύντομα να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε και να εμφανιστούμε πάλι μπροστά τους. Γιατί όσα αστέρια και να βάλουμε θα είμαστε πάντα εκεί.”

“Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και την στήριξη που μου δώσατε.”