- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οι προπονητές της Volley League “ψηφίζουν” Ηρακλή

Η πετυχημένη πορεία που “χάραξε” στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα του Ηρακλή, τράβηξε την προσοχή όλων όσων βρίσκονται κοντά στο χώρο του ελληνικού βόλεϊ, με την πλειονότητα αυτών να συγχαίρει το προπονητικό τιμ και τους παίκτες των “κυανόλευκων”.

Με το πρωτάθλημα να έχει έρθει στο τέλος του οι προπονητές της Volley League “Πάμε Στοίχημα”, έδωσαν απολογιστικές συνεντεύξεις και κλήθηκαν να επιλέξουν τους κορυφαίους της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τους αθλητές του Ηρακλή να κλέβουν την παράσταση.

Ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας επέλεξε τον παίκτη του Ηρακλή Απόστολο Αρμενάκη ως κορυφαίο διαγώνιο του πρωταθλήματος και ξεχώρισε ως τον καλύτερο αθλητή κ20 τον νεαρό ακραίο Στέλιο Τζιουμάκα.

Ο Σάκης Ψάρρας που οδήγησε τον Εθνικό Πειραιώς στην εξασφάλιση της 7ης θέσης επέλεξε τον αρχηγό των “κυανόλευκων” Κωνσταντίνο Προύσαλη ως τον πασαδόρο της αγαπημένης του 6αδας. Ενώ και αυτός ξεχώρισε τον Στέλιο Τζιουμάκα ως την φετινή αποκάλυψη της Volley League.

Οι διακρίσεις για τον 20χρονό Στέλιος Τζιουμάκας συνεχίστηκαν καθώς επιλέχθηκε από τον προπονητή του Παναθηναϊκού και του ομοσπονδιακού συγκροτήματος ,Δημήτρη Ανδρεόπουλο ως ο κορυφαίος νεαρός αθλητής της Volley League.

Τέλος ο τεχνικός του Ηρακλή Χαλκίδας, Σπύρος Γκολίτσης στην δικιά του κορυφαία 6αδα επέλεξε να συμπεριλάβει τον 27χρονό ακραίο του Ημίθεου Δημήτρη Εφραιμίδη.