Η γενναία παραδοχή του Φάνη…

Ο Φάνης Τουτζιάρης απέδωσε στα εύσημα σε εκείνους τους ιθύνοντες του Ηρακλή, οι οποίοι πίστεψαν από την αρχή στο εγχείρημα της επανεκκίνησης μέσω της Γ΄ Εθνικής…

Το να ομολογείς μία αστοχία σου, την ώρα κατά την οποία και εσύ ο ίδιος έχεις συμβάλλει προσωπικά στην επιτυχία μίας προσπάθειας και στην επίτευξη ενός στόχου, απαιτεί γενναιότητα χαρακτήρα. Και αυτό ήταν που ανέδειξε ο Φάνης Τουτζιάρης σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξή του στο «Metropolis», όταν – χωρίς να του ζητηθεί ανάλογο σχόλιο – απέδωσε τα εύσημα σε όσους πίστεψαν και στήριξαν εξ αρχής το εγχείρημα της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής επανεκκίνησης μέσω της Γ΄ Εθνικής.

«Μέσα σε μία μόλις αγωνιστική περίοδο καταφέραμε να επανέλθουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες κι αυτό αποτελεί σημαντική επιτυχία για την ομάδα και το μέλλον της.

Οφείλω να επαινέσω τους ανθρώπους του Ηρακλή, οι οποίοι από την αρχή της όλης ιστορίας ήταν ξεκάθαρα υπέρ του να αγωνιστούμε στη Γ΄ Εθνική, όταν εγώ και άλλοι Ηρακλειδείς μελετούσαμε την περίπτωση συνεργασίας με τους Αμπελοκήπους, καθώς δώσαμε βάση στην πληροφορία ότι, αν επιλέγαμε τη λύση της τρίτης κατηγορίας, δεν θα είχαμε δικαίωμα ανόδου από την πρώτη χρονιά.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ο Ηρακλής, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο της ανόδου, θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Football League…», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής διοίκησης.

Υπενθυμίζοντας, βεβαίως, μία μεγάλη αλήθεια: ότι μπορεί άπαντες οι διοικούντες του ποδοσφαιρικού Ημίθεου να στήριξαν με θέρμη την προσπάθεια από τη στιγμή, που η μπίλια… «έκατσε» στη συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική, αλλά στη συγκεκριμένη επιλογή πίστεψαν αταλάντευτα εξ αρχής μόνο ο Φώτης Θέος και οι συνεργάτες του στη διοίκηση του Ερασιτέχνη και οι Νίκος Βαφειάδης και Γιάννης Παπαδόπουλος από το Ιδρυτικό Σωματείο της ΠΑΕ.

Οι συγκεκριμένοι εργάστηκαν, προετοίμασαν και άρχισαν το εγχείρημα με τη συμβολή του Σάκη Αναστασιάδη σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγωνιστικό τομέα και στη συνέχεια συσπειρώθηκαν όλοι οι υπόλοιποι, όταν αποτέλεσε κοινή διαπίστωση της οικογένειας του Συλλόγου ότι αυτή ήταν η λύση επανεκκίνησης, η οποία προασπίζει τα συμφέροντα και την προοπτική της ομάδας.

Και ήταν πολύ γενναίο από πλευράς του Φάνη το να μνημονεύσει το γεγονός και να αποδώσει τα εύσημα, ασχέτως αν ο ίδιος και οι υπόλοιποι της διοίκησης συνέβαλαν τα μέγιστα στον άθλο της ανόδου, ασχέτως αν είχαν διαφορετική εκτίμηση, πριν αρχίσει να «τρέχει» το project της Γ΄ Εθνικής.

ΥΓ. Επίσης σημαντικό, όσον αφορά τη συγκεκριμένη ραδιοφωνική τοποθέτηση του Φάνη Τουτζιάρη, είναι το γεγονός ότι είναι ένας από τους ελάχιστους (είναι η αλήθεια) της ποδοσφαιρικής διοίκησης, που έσπευσαν να αναφερθούν στη συμβολή του Σάκη Αναστασιάδη στην μεγάλη προσπάθεια. «Ήταν εξαιρετικά σκληρή απόφαση για εμένα. Η πιο δύσκολη. Ο Σάκης, όχι μόνο είναι Ηρακλειδέας και προσωπικός φίλος μου, αλλά στήριξε από την αρχή της την προσπάθεια και συνέβαλε καταλυτικά…», σημείωσε  ο «κυανόλευκος» αντιπρόεδρος, αποδίδοντας… «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι»…

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top