Μαθηματική επιβεβαίωση…

Ο Ηρακλής νικά και τον Τηλυκράτη στο Καυτανζόγλειο και εξασφαλίζει την άνοδο ακόμη και σε τυπικό επίπεδο.

Αυτό που ήθελαν και επιθυμούσαν όλοι στον Ηρακλή, αυτό που εκτιμούσαν οι πιο αισιόδοξες των προβλέψεων, θέλουν να πετύχουν σήμερα στο Καυτανζόγλειο οι «κυανόλευκοι» απέναντι στον Τηλυκράτη: να πετύχουν την 4η συνεχόμενη νίκη τους από την έναρξη της διαδικασίας των μπαράζ και να «κλειδώσουν» ακόμη και με ακρίβεια μαθηματικής λογικής την υπόθεση της ανόδου στη Football League.

Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου, μετά από μία εξαιρετικά εντατική, απαιτητική και άκρως κοπιαστική περίοδο, που πέρασαν την περασμένη εβδομάδα, είχαν την ευκαιρία ανάπαυσης, αποκατάστασης και μεθοδικής προετοιμασίας για τον αγώνα με τους Λευκαδίτες και αναμένεται να εμφανιστούν στον αγωνιστικό χώρο ανάλογα αποτελεσματικοί σε σχέση με την ιδιαίτερη σημασία της αναμέτρησης, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς και τελειώνοντας από όλες τις πλευρές το θέμα της επίτευξης του στόχου.

Με μόνη αλλαγή τον Αμπάρη

Ο τραυματίας Παναγιώτης Βοσνιάδης προφυλάσσεται, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Γιώργος Αμπάρης, ενώ στην αποστολή την κατέλαβε ο Τρύφων Γιούδας.

Παραμένει εκτός ο τραυματίας Κριστιάνο Μεντί, ο οποίος δεν είχε καμιά συμμετοχή στη διαδικασία των αγώνων μπαράζ.

Κατά τους λοιπούς, η 18άδα παραμένει σταθερή:

Γιώργος Αμπάρης, Τρύφων Γιούδας, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Κώστας Κασναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Λεό Ντε Σμεντ, Τάι.

Όσο για την ενδεκάδα, ως μόνη αλλαγή προβλέπεται αυτή του Αμπάρη αντί του Βοσνιάδη:

Αμπάρης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάι, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ρόβας.

Στις 17:00, με BlueArena και – συνδρομητικά – με Iraklis TV

Ο αγώνας του Καυτανζογλείου μεταξύ Ηρακλή και Τηλυκράτη Λευκάδας είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 17:00, σήμερα Κυριακή 13/5 και θα καλυφθεί σε απευθείας διαδικτυακή τηλεοπτική μετάδοση από το Iraklis TV, αποκλειστικά και μόνο για τους συνδρομητές της «κυανόλευκης» Web TV.

Η BlueArena θα καλύψει τον αγώνα με «live» ενημέρωση, η οποία θα καταγράψει σε πραγματικό χρόνο όλες τις εξελίξεις του.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top