Επιστροφή στις προπονήσεις, μετά από ένα ευεργετικό διήμερο

Αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Τηλυκράτη στη Μίκρα.

Μπορεί ο επικείμενος αγώνας των μπαράζ απέναντι στον Τηλυκράτη Λευκάδας στο Καυτανζόγλειο, την προσεχή Κυριακή (13/5) να είναι απολύτως καθοριστικός ως προς το «κλείδωμα» και σε μαθηματικό επίπεδο της προσπάθειας για άνοδο στη Football League, ωστόσο δεν γινόταν η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι να αρχίσει αμέσως.

Το αγωνιστικό τμήμα και ιδίως οι «γνωστοί 11», που χρησιμοποιούνται μονίμως τον τελευταίο καιρό στο βασικό σχήμα της ομάδας, εμφάνισαν – εύλογα – σημαντικά σημεία κόπωσης από την έντονη και επίπονη περιπέτεια των τριών αναμετρήσεων μέσα στο διάστημα της περασμένης εβδομάδας.

Με την ευκαιρία της εξομάλυνσης του προγράμματος του μίνι πρωταθλήματος ανόδου και της διεξαγωγής – από εδώ και πέρα – των αγώνων ανά Κυριακή, ο Σπύρος Μπαξεβάνος έσπευσε να χορηγήσει ένα – απολύτως απαραίτητο, όσο και ευεργετικό – διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Το οποίο, βεβαίως, τους ωφέλησε τα μέγιστα ως προς το να αποτοξινωθούν και να αποκατασταθούν σωματικά κυρίως, αλλά και ψυχολογικά, από την πίεση των χρονικά πυκνών και κρίσιμων για την επίτευξη του στόχου αναμετρήσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν.

Από σήμερα, Τετάρτη 9/5, οι «κυανόλευκοι» επανέρχονται στην προπονησιακή καθημερινότητα της Μίκρας και έχουν μπροστά τους τέσσερις μέρες, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα και να εμφανιστούν πιο «φρέσκοι» και αποδοτικοί στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη, στην προσπάθειά τους να «τελειώσουν» και σε επίπεδο μαθηματικής βεβαιότητας την υλοποίηση του στόχου, με ένα ακόμη νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top