To Παραλίμνιο χρειάζεται έναν υπομονετικό και αποτελεσματικό Ηρακλή

Τι αναφέρει η «κυανόλευκη» κατασκοπεία για την αντιμετώπιση της σερραϊκής ομάδας…

Είναι δεδομένο ότι ένας Ηρακλής, ο οποίος θα είναι τόσο σοβαρός και αποτελεσματικός και τόσο μεθοδικός και κυριαρχικός, όσο στην τελευταία μία ώρα του αγώνα με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα και όσο σε όλον τον αγώνα με τον Βόλο, δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο να ξεπεράσει νικηφόρα και το εμπόδιο του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Επειδή, όμως, με το «αν», τα ευχολόγια και τις προθέσεις ποτέ δεν γράφτηκε η ιστορία, στο αγωνιστικό τμήμα βρίσκονται σε πλήρη επαγρύπνηση, μη επιτρέποντας στη θετικότατη εκκίνησή τους στη διαδικασία των μπαράζ να τους χαλαρώσει, ενόψει της κόντρας τους με τη σερραϊκή ομάδα.

Έμπειρο και μαχητικό σύνολο

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα από το Παραλίμνιο μελετήθηκε διεξοδικά από το «κυανόλευκο» scouting, δηλαδή από τον ίδιο τον Σπύρο Μπαξεβάνο και τους τεχνικούς συνεργάτες του.

Το συμπέρασμα το οποίο έχει προκύψει σχετικά με τον κυριακάτικο αντίπαλο του Καυτανζογλείου, αναφέρει ότι πρόκειται για μία ομάδα, η οποία διαθέτει αρκετές έμπειρες μονάδες, με καλά πατήματα για το επίπεδο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Δεν χαρακτηρίζεται από την απειρία και τον ενθουσιασμό του συνόλου του Τηλυκράτη, αλλά είναι μια πιο «μεστωμένη» ομάδα, η οποία απαιτεί προσοχή σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιό της.

Το τεχνικό επιτελείο του Ημίθεου περιμένει μία αρκετά οργανωμένη και «σφιχτή» αμυντική παρουσία από πλευράς Απόλλωνα Παραλιμνίου και σε καμία περίπτωση την καταφυγή του σε «σπάταλο» παιχνίδι κατοχής, όπως συνέβη με τον προηγούμενο αντίπαλο εντός έδρας, τον ΝΠΣ Βόλο.

Ηρεμία και υπομονή

Υπό αυτά τα δεδομένα, ο κόουτς του Ηρακλή εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του ότι το παιχνίδι τους απέναντι στο Παραλίμνιο θα πρέπει να προτάξει τα στοιχεία της ηρεμίας, της υπομονής, της επιμονής, της απόλυτης συγκέντρωσης και της μέγιστης αποτελεσματικότητας, ώστε να καταστεί δυνατή η διάσπαση της αμυντικής συγκρότησης των φιλοξενουμένων και να κατακτηθεί το επιθυμητό νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top