Η νέα ΠΑΕ θα προχωρήσει σε κινήσεις αποκατάστασης του Ηρακλή

Οι διοικούντες του Ημίθεου αναμένουν τη μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, προκειμένου να κινηθούν σε επίπεδο επαφών και νομικών προσφυγών, με στόχο την ευρύτερη δυνατή αποκατάσταση του Συλλόγου.

Στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή – ορθότατα – θεωρούν ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος θα φανεί απολύτως ασυνεπής προς την πρόσφατη δημόσια δέσμευσή του ότι η ποινή του υποβιβασμού για μη αδειοδότηση δεν πρόκειται να αλλάξει μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου (όπως άλλωστε προβλέπεται με σαφήνεια και η απαγόρευση αλλαγής οποιουδήποτε κανονισμού, ενώ «τρέχει» η σεζόν) και θα συνταχθεί με την επιθυμία της «παρέας» από τη Λίγκα.

Δηλαδή, ως ΕΠΟ θα επικυρώσει την εκφρασθείσα επιθυμία του… «συνεταιρισμού» για κατάργηση της ποινής του υποβιβασμού, προκειμένου να «τη γλιτώσει» ο Παναθηναϊκός. Την ώρα, λοιπόν, που ακριβώς έτσι θα συμβεί, οι «κυανόλευκοι» παράγοντες έχουν αποφασίσει να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την αποκατάσταση του Ηρακλή, μετά και το νέο σκάνδαλο, το οποίο τον εμφανίζει στο πανελλήνιο ως το απόλυτο θύμα της ποδοσφαιρικής διαπλοκής.

Στη Μίκρα αναμένουν τη μαθηματική διασφάλιση της ανόδου στη Football League, μέσω της προσπάθειάς της ομάδας στα μπαράζ, προκειμένου να καθορίσουν τις ακριβείς κινήσεις, οι οποίες θα στοχεύσουν προς την κατεύθυνση της ευρύτερης δυνατής αποκατάστασης του Ημίθεου, ως απολύτως θιγέντος.

Παράλληλα, δηλαδή, με τις διαδικασίες σύστασης της νέας ΠΑΕ, θα πραγματοποιηθούν διεξοδικές συσκέψεις της διοίκησης με το νομικό επιτελείο, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις, σχετικά με το ποιες θα είναι οι νομικές προσφυγές του επίσημου Ηρακλή, ώστε να αποκατασταθεί η ομάδα (σε όποιον βαθμό είναι δυνατόν, είτε οικονομικά, είτε και αγωνιστικά, αν και το τελευταίο φαντάζει εξαιρετικά απίθανο, λόγω του ότι ο Ηρακλής βρίσκεται εκτός «συστήματος»).

Θα εξεταστούν όλες οι εκδοχές για προσφυγή σε FIFA – UEFA, στα πολιτικά δικαστήρια, στην αθλητική δικαιοσύνη, επιχειρώντας την εκμετάλλευση της παρούσας κατάστασης, κατά την οποία ακόμη και στην Αθήνα, από ποδοσφαιρικούς παράγοντες και δημοσιογράφους, γίνεται ανοικτή αναφορά στο γεγονός ότι με την παρούσα αλλαγή κανονισμού, όλο το ποδοσφαιρικό σύστημα μένει – και πάλι – ξεκάθαρα εκτεθειμένο έναντι του Ηρακλή.

Μάλιστα, επειδή είναι εξαιρετικά δυσχερές το να «βρει άκρη» κανείς, χρησιμοποιώντας το «γράμμα του νόμου» σε αυτήν την ιστορία κι επειδή στην Ελληνική πραγματικότητα – και ιδίως στην ποδοσφαιρική – όλα είναι θέμα προσβάσεων, θα επιχειρηθεί η καταλυτική ανάμειξη και τοποθέτηση στο όλο θέμα των αρμοδίων φορέων (προφανώς θεσμικών και πολιτειακών), ώστε να «πέσει» και επισήμως στο τραπέζι το θέμα της ανάγκης για αποκατάσταση του Ηρακλή.

Όπως υποστηρίζουν στη Μίκρα, δεν θα αφήσουν στη τύχη του το μέγιστο αυτό ζήτημα τιμής, αλλά και ουσίας για τον Ηρακλή και θα το φτάσουν μέχρι το τέλος, έχοντας ως σύμμαχο, πλέον – πέρα από το πασιφανές δίκιο – και την ένοχη ομολογία ακόμη και όσων συνωμότησαν και συνωμοτούν εις βάρος του «κυανόλευκου» Συλλόγου.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top