Θα γίνεις και εσύ “κωλοτούμπας”;

Ο Δημήτρης Βλάχος απευθύνει ένα ξεκάθαρο ερώτημα στον Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος καλείται να αποδείξει αν είναι ο πραγματικός ισχυρός άντρας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν χρειαζόταν να έχει κάποιος μαντικές ικανότητες για να προβλέψει την πρόταση της Σούπερ Λίγκας για κατάργηση της ποινής του υποβιβασμού. Προκαλεί πάντως γέλιο (πέρα από οργή), το πώς οργανώνονται οι ψηφοφορίες, το αποτέλεσμα των οποίων είναι γνωστό πριν ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία. Πριν από δύο εβδομάδες γνώριζαν ότι δεν τους βγαίνουν τα κουκιά και διέταξαν παράγοντες που είχαν φτάσει στο κατώφλι των γραφείων της Λίγκας να μην παρουσιαστούν.

Σήμερα, για να τους βγουν τα κουκιά και να μην εκτεθούν ΠΑΕ αλλάζοντας αυτό που ψήφισαν προ ολίγων ημερών, έδωσαν εντολή στην Κέρκυρα να μην εμφανιστεί (!). Μία Κέρκυρα, που θα είχε πιθανότητες παραμονής, αν υποβιβαζόταν τουλάχιστον μία ΠΑΕ. Όταν όμως έχεις ανέβει σε άρμα, το προσωπικό σου συμφέρον έρχεται σε δεύτερη μοίρα, όταν συγκρούεται με το συμφέρον την ΠΑΕ που σε ελέγχει.

Υπάρχει όμως μία σημαντική λεπτομέρεια. Σήμερα η Λίγκα αποφάσισε να προτείνει την κατάργηση της ποινής του υποβιβασμού. Η απόφαση θα ληφθεί από την ΕΠΟ του Γραμμένου. Τη νέα ΕΠΟ. Την ΕΠΟ της εξυγίανσης, όπως μας παρουσιάστηκε.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή, να αποδείξει ο Γραμμένος ότι διαφέρει από τους προκατόχους του. Έφτασε η στιγμή να αποδείξει ότι δεν είναι Σαρρής, δεν είναι Πιλάβιος. Έφτασε η στιγμή να αποδείξει ότι είναι ο ισχυρός άντρας του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μία μαριονέτα που τοποθετήθηκε εκεί, επειδή έτσι ήθελαν οι ισχυροί.

Πώς θα το κάνει αυτό; Πολύ απλά, τηρώντας αυτό που δήλωσε δημοσίως πριν από σχεδόν ένα μήνα. Στις 2 Απριλίου, στην τηλεοπτική εκπομπή Δίκη. “Δεν αλλάζουν οι κανονισμοί που εγκρίθηκαν το καλοκαίρι. Το ζήτημα αλλαγής της ποινής ή όχι είχε αποφασιστεί από την Λίγκα να είναι ο υποβιβασμός”. Εκτός και αν δεν είδε καλά το ημερολόγιο και νόμιζε ότι ήταν Πρωταπριλιά, όταν έκανε την συγκεκριμένη δήλωση.

Για να δούμε κ. πρόεδρε. Θα κάνεις την κωλοτούμπα ή θα βουλώσεις στόματα;

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top