Ξεχωριστές παρουσίες στο Καυτανζόγλειο

Η ομάδα μπάσκετ,αθλητές από την ομάδα βόλεϊ και πρώην “κυανόλευκοι” είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την σημερινή νίκη του Ηρακλή.

Το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Ν.Π.Σ Βόλο προσέλκυσε το ενδιαφέρον του κόσμου και αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να βρεθούν στο Καυτανζόγλειο για να παρακολουθήσουν την ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου. Ανάμεσα σε αυτούς και αρκετά γνώριμα πρόσωπα για το “κυανόλευκο” κοινό

Συγκεκριμένα την αναμέτρηση του Ημίθεου παρακολούθησε το τμήμα μπάσκετ . Οι αθλητές του μπάσκετ βρέθηκαν στις κερκίδες του Καυτανζογλείου, δίνοντας ώθηση στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να κατακτήσουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς και αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την ενότητα που υπάρχει την φετινή σεζόν ανάμεσα στα τμήματα του Ηρακλή.

Στις κερκίδες του Καυτανζογλείου ακόμα βρέθηκαν και τρεις εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας βόλεϊ. Ο λόγος για του Κώστα Προύσαλη, Λάμπη Μπαμπαλιούτα και Απόστολο Αρμενάκη οι οποίοι έχουν τελειώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και βρήκαν χρόνο για να παραβρεθούν στον αγώνα του Ηρακλή.

Την αναμέτρηση του Ηρακλή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και δύο πρώην “κυανόλευκοι”. Ο Μιχάλης Μπαστακός και ο Παύλος Μυροφορίδης επέστρεψαν σε έναν γνώριμο χώρο για αυτούς και ο κόσμος τους υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο. Άλλωστε και οι δύο με το πέρασμα από τα “κυανόλευκα” κατάφεραν μέσα από την σκληρή δουλεία τους να κερδίσουν το σεβασμό του κόσμου.  Ενώ ακόμη την αναμέτρηση του Ηρακλή είδε και ο τεχνικός του Άρη Δημήτρης Σπανός.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top