Και τώρα, o Βόλος…

Σύγκρουση κορυφής για τον Ηρακλή, με αντίπαλο την ομάδα, που θεωρείται ίσως και η κορυφαία από τις πρωταθλήτριες της Γ΄ Εθνικής.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στη Λευκάδα δεν μπορεί παρά να άφησαν θετικές εντυπώσεις στην «κυανόλευκη» πλευρά, μιας και το επιθυμητό επετεύχθη, με την εξασφάλιση των τριών βαθμών του νικηφόρου αποτελέσματος.

Παράλληλα, επετεύχθη και ο στόχος της αποφασιστικής εκκίνησης στη διαδικασία των μπαράζ με ένα «καραμπινάτο διπλό», που στέλνει μηνύματα στους ανταγωνιστές και τονώνει την αυτοπεποίθηση του ίδιου του Ηρακλή.

Όμως όλα αυτά είναι παρελθόν. Πολύ σύντομα ξεπερνιούνται και πρέπει να ξεπεραστούν, λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής, η οποία φέρνει στο Καυτανζόγλειο τον Βόλο, ως τον αντίπαλο της δεύτερης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος. Την ομάδα, η οποία θεωρείται ίσως και η πλέον ισχυρή των πρωταθλητών των Ομίλων της φετινής Γ΄ Εθνικής, ενώ θεωρείται τουλάχιστον ισοδύναμη του «Γηραιού».

Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία έφτασε σε χρόνο ρεκόρ σε αυτό το επίπεδο ανταγωνιστικότητας, χωρίς να διαθέτει την παραμικρή εξωαγωνιστική οντότητα (προέκυψε ξαφνικά, ως ποδοσφαιρικό «μόρφωμα», χωρίς ιστορικές καταβολές και χωρίς καν οπαδικό κοινό, δημιουργώντας έντονες αντιπάθειες στην ίδια την πόλη της), ενώ στήριξε την απόλυτη επιτυχία της μέχρι τώρα σύντομης διαδρομής της στην… ιδιαίτερη «τεχνογνωσία» του χώρου από πλευράς του παράγοντα, που την… «εμπνεύστηκε» και τη δημιούργησε, στην καλή οικονομική βάση της και στις διοικητικές διασυνδέσεις της με τον ποδοσφαιρικό χώρο, στοιχείο, που τόσο πολύ μετρά στην Ελληνική πραγματικότητα…

Οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνου είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν με το πόδι να σπρώχνει το γκάζι και να παρασύρουν στο διάβα τους και τη Θεσσαλική ομάδα, μολονότι – αποδεδειγμένα – συνιστά έναν έμπειρο και ποιοτικό αντίπαλο (ό,τι ποιοτικότερο έχουν αντιμετωπίσει και θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής) και, ως εκ τούτου, απαιτεί τεράστια αγωνιστική συγκέντρωση και προσπάθεια.

Στη Μίκρα κινούνται στους ρυθμούς της μάχης κορυφής του Καυτανζογλείου και περιμένουν τους Ηρακλειδείς να συμπαρασταθούν μαζικά και έντονα στην προσπάθεια για μία νίκη, η οποία θα σημάνει πολλά, ως προς την προοπτική της ομάδας για την κατάκτηση του ενός από τα δύο εισιτήρια της ανόδου στη Football League.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top