Ο Παναγιωτούδης “επέστρεψε” την κατάλληλη στιγμή

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα μετά από έξι μήνες και έστειλε μήνυμα ανόδου

Ο Κώστας Παναγιωτούδης ήταν ο ποδοσφαιριστής που στο 84′ με ένα εναέριο βολέ, έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Ταϊ άνοιξε το σκορ στην σημερινή αναμέτρηση του Ηρακλή και έδωσε στους “κυανόλευκους” το έναυσμα για την πολυπόθητη πρώτη νίκη στα μπαράζ ανόδου. Αυτό ήταν το τρίτο τέρμα του Κώστα Παναγιωτούδη με την “κυανόλευκη” φανέλα.

Ο Έλληνας μέσος ήταν από τις πρώτες μεταγραφές της “κυανόλευκης” διοίκησης και ένας εκ των πρωταγωνιστών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο 23χρονός ποδοσφαιριστής είχε σημειώσει το πρώτο του τέρμα, κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων με το οποίο μάλιστα είχε σφραγίσει την πρώτη νίκη των “κυανόλευκων” στο πρωτάθλημα. Το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε και κόντρα στον Πιερικό (22/10) όταν με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ διαμόρφωσε το Πιερικός-Ηρακλής 0-1 και έδωσε τρεις ακόμα βαθμούς στην ομάδα του.

Κάπου εκεί η τύχη του γύρισε την πλάτη. Στις 26 Οκτωβρίου είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να σπάσει την κλείδα στον ώμο του. Αυτός ο τραυματισμός ανάγκασε τον Παναγιωτούδη να υποβληθεί σε εγχείρηση και να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για παραπάνω από δύο μήνες. Δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση στους κόλπους του Ημίθεου.

Η διοίκηση του Ηρακλή μαζί με τον γιατρό της ομάδας ,Κώστα Μανώλογλου, στάθηκαν αμέσως δίπλα στον ποδοσφαιριστή. Ο Παναγιωτούδης χειρουργήθηκε στις 30 Οκτωβρίου από τον γιατρό της ομάδας και έπειτα ξεκίνησε η αποθεραπεία του για να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο χρόνος επιστροφής του νεαρού μέσου υπολογιζόταν στους δύο μήνες. Πολλοί έκαναν λόγω για μια εσωτερική μεταγραφή που θα έδινε σημαντικές λύσεις στα χέρια της τεχνικής ηγεσίας καθώς ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή είχε αποδείξει στις πρώτες αγωνιστικές μεγάλο μέρος των ικανοτήτων του.

Ο Σάκης Αναστασιάδης επέλεξε να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Καρίτσα περνώντας τον ως αλλαγή στο 53′ λεπτό. Ενώ την ολική του επαναφορά την έκανε στον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα (07/01) όταν επιλέχθηκε μετά από δυόμισι μήνες στην βασική εντεκάδα. Από τότε ο 23χρονός ποδοσφαιριστής δούλευε πολύ σκληρά για να βρει εκ νέου τον ρυθμό του και να επιστρέψει στις υψηλές αποδόσεις, πράγμα που το κατάφερε γρήγορα, διατηρώντας την θέση βασικού καθ’όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Την οριστική του επάνοδο ήρθε να σφραγίσει το σημερινό του τέρμα Ένα τέρμα που θα τονώσει την ψυχολογία του και θα βοηθήσει τόσο τον ίδιο τον Παναγιωτούδη όσο και την υπόλοιπη ομάδα αν αναλογιστεί κανείς την σημαντικότητα των παιχνιδιών στην συγκεκριμένη φάση.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top