Κι όμως, ο Βόλος ΝΠΣ θα φιλοξενήσει οπαδούς του Παραλιμνίου!

Απέναντι στον Ηρακλή… «απειλεί» ότι θα ισχύσουν μόνον οι… «κάρτες μέλους», ενώ στην πρεμιέρα των μπαράζ αποδέχεται εκδρομή των Σερραίων και μάλιστα οργανωμένη…

Μία εξέλιξη, η οποία αποδεικνύει – απροσχημάτιστα πλέον – ότι τα περί μη κυκλοφορίας εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες του Βόλου και δυνατότητας εισόδου σε αυτούς μόνο στους κατόχους… κάρτας μέλους της γηπεδούχου ομάδας, αποτελούν απλές προφάσεις, είναι αυτή που αφορά στην είδηση ότι στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των play offs ανόδου, η φιλοξενούμενη ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου θα έχει τη δυνατότητα οπαδικής υποστήριξης στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Συγκεκριμένα, ο Απόλλων Παραλιμνίου ανακοίνωσε την πραγματοποίηση εκδρομής των φίλων του για τον αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ και μάλιστα οργανωμένης!

Μάλιστα, οι Σερραίοι, προκειμένου να κινητοποιήσουν, τους ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής τους, προσφέρουν το… κίνητρο της δωρεάν μετάβασης με λεωφορείο στη Θεσσαλική πόλη και με δωρεάν το εισιτήριο εισόδου στο γήπεδο, αρκεί, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, να συμπληρωθεί αριθμός συμμετεχόντων στην εκδρομή άνω των… 35 ατόμων…

Η… «επική» ανακοίνωση του Πραλιμνίου…

Για του λόγου το αληθές, το ακριβές κείμενο της ανακοίνωσης της διοίκησης του Απόλλωνα Παραλιμνίου:

«Η ομάδα μας την Κυριακή 29/4, δίνει στο Βόλο τον πρώτο από τους σημαντικότερους αγώνες της χρόνιας για τα μπαράζ ανόδου στη Β’ Εθνική. Η διοίκηση διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ!!! εκδρομή (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ) με λεωφορείο 50 ατόμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί εάν ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπεράσει τους 35!!! 

Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Πέμπτη 26/4 στις 12:00 πμ στο Γενικό Αρχηγό της Ομάδας Αδαμίδη Βασίλη στα τηλέφωνα 6934988741 & 2321073500 και στον Πρόεδρο του χωριού Γαβρανίδη Κώστα στο 6975569734.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας».

Στοχευμένη απαγόρευση για τον κόσμο του Ηρακλή

Αυτό, το οποίο ήταν εξ αρχής προφανές, πλέον αποκαλύπτεται και χωρίς προσχήματα: αν και εφόσον η διοίκηση του Βόλου επιμείνει στη σκέψη μη αποδοχής της παρουσίας φίλων του Ηρακλή στον μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, στη δεύτερη αγωνιστική του δευτέρου γύρου των μπαράζ, θα πρόκειται για μία επιλογή, η οποία θα αφορά αποκλειστικά και μόνο στους «κυανόλευκους» οπαδούς.

Είναι καταφανέστατο, ότι οι Βολιώτες δεν ενοχλούνται από το ενδεχόμενο φιλοξενίας των 30-40 φίλων του Παραλιμνίου ή άλλων τόσων από πλευράς Τηλυκράτη, αλλά από την προοπτική να αποκτήσει το Στάδιο, το οποίο χρησιμοποιούν ως έδρα, ατμόσφαιρα έδρας από πλευράς Ηρακλή, μέσα από «κατάληψη», που έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν οι Ηρακλειδείς, αν τους δοθεί η ευχέρεια εξασφάλισης εισιτηρίων.

Εξάλλου, είναι γνωστό και δεδομένο ότι ο Βόλος ΝΠΣ στερείται έστω και της ελάχιστης οπαδικής βάσης, καθώς η νεοσύστατη ομάδα της πρωτεύουσας της Μαγνησίας βρίσκεται σε πλήρη αντιπαράθεση με τις παραδοσιακές δυνάμεις της πόλης, Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου…  

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top