Αποφασισμένοι να καταθέσουν ψυχή και σώμα!

Μετά από έξι χρόνια, ο ΗΡΑΚΛΗΣ και πάλι σε μεγάλο τελικό κυπέλλου, αποφασισμένος να δώσει τα πάντα για ανατροπή δεδομένων κόντρα στον «δικέφαλο» (σήμερα 21/4, 17:00)…

Βόλει, Ηρακλής

Δεν πρόκειται να υπολογίσει κούραση, σωματικό πόνο, θεωρητική υπεροπλία του αντιπάλου και ξενύχτι… Δεν πρόκειται να αναζητήσει δικαιολογίες για να μην είναι αυτός που πρέπει να είναι στη σημερινή μεγάλη μάχη του τελικού κυπέλλου βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018… Επανήλθε μετά από έξι χρόνια σε τελικό και θα είναι ΗΡΑΚΛΗΣ!

Μέχρι το πρωί οι πρωταγωνιστές της μεγάλης και επικού χαρακτήρα πρόκρισης στον τελικό, αδυνατούσαν να κλείσουν μάτι από την υπερένταση της υπερπροσπάθειας στον ημιτελικό. Αντάλλασσαν μηνύματα με δικούς τους ανθρώπους μέσω κινητού και στριφογύριζαν στο κρεβάτι, προσπαθώντας να βρουν τη λύτρωση του ύπνου.

Ο Απόστολος Αρμενάκης δεν μπορούσε καλά – καλά ούτε να πανηγυρίσει από τις ενοχλήσεις στον βαριά τραυματισμένο αγκώνα του, ενώ ο Νίκος Σμαραγδής προσπαθούσε να βρει ανακούφιση για την τραυματισμένη μέση του, που τον ανάγκασε να αγωνιστεί σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση υπό την επήρεια λουμπάγκο.

Είναι όμως η ψυχή αυτής της ομάδας, το μέταλλο του Αυτοκράτορα, που την κρατά ξάγρυπνη και θα την κάνει να δώσει και σήμερα, στον τελικό, τα μέγιστα για την κατάκτηση του τίτλου…

Αποφασισμένοι να καταθέσουν ψυχή και σώμα

Ο Γιάννης Ορφανός έλεγε μετά τον ημιτελικό, που κράτησε μέχρι τα μεσάνυχτα ότι στον τελικό οι παίκτες του δεν θα υπολογίσουν τίποτε. «Φτάσαμε να παίζουμε μέχρι τα μεσάνυχτα. Δεν έχει σημασία. Δεν θα υπολογίσουμε ούτε κούραση, ούτε πόνους και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και στον τελικό», το μήνυμα του «κυανόλευκου» κόουτς.

Αυτός είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ και με αυτήν τη νοοτροπία θα αγωνιστεί και σήμερα το απόγευμα στον τελικό της Ρόδου.

Κόντρα σε όλα τα αβαντάζ του αντιπάλου

Το ότι η «ασπρόμαυρη» πλευρά έχει το απόλυτο πλεονέκτημα στον τελικό αυτόν είναι δεδομένο και το αναγνωρίζει όλη η βολεϊκή κοινωνία.

Ομάδα με πολλαπλούς και μάλιστα ισχυρούς χρηματοδότες, ομάδα με τεράστιο μπάτζετ και παίκτες διεθνούς φήμης, η οποία κατεβαίνει στον τελικό χωρίς το παραμικρό πρόβλημα σε αγωνιστικό επίπεδο, όντας σαφέστατα πιο ξεκούραστη και λόγω προγράμματος του Final 4.

Από την άλλη όμως, υπάρχει η ψυχή του Αυτοκράτορα και αυτήν θα αντιπαραθέσουν οι «κυανόλευκοι» στο τάραφλεξ του Κλειστού της Καλλιθέας, με στόχο να κάνουν τη μεγάλη υπέρβαση.

Στις 17:00 ο τελικός, με ΕΤ2 και BlueArena

Ο τελικός του κυπέλλου βόλεϊ, ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΟΚ, είναι προγραμματισμένος για σήμερα (Σάββατο 21/4), στις 17:00 και θα διεξαχθεί στο νέο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας Ρόδου, το οποίο φιλοξενεί τη φετινή διοργάνωση του Final 4.

Η αναμέτρηση, θα καλυφθεί σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ2 και με live καταγραφή της εξέλιξής της σε πραγματικό χρόνο από τη BlueArena και τον απεσταλμένο της στη Ρόδο, Γιάννη Σαλεπάκη, ο οποίος θα καταγράψει τα πάντα γύρω από την προσπάθεια του Ημίθεου, τόσο πριν, όσο και μετά τον τελικό.

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top