Στο φουλ οι «κυανόλευκες» μηχανές για τo Final4

Σε πλήρεις ρυθμούς η προετοιμασία του Ηρακλή με τον Απόστολο Αρμενάκη να δίνει μάχη με τον χρόνο.

Βόλει, Ηρακλής

Την Παρασκευή 20/4 ο Ηρακλής μπαίνει στη μάχη μίας σημαντικής διοργάνωσης, επιδιώκοντας να κλείσει την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 με τον καλύτερο τρόπο. Αντιμετωπίζει στον ημιτελικό του Final 4 της Ρόδου τον Παναθηναϊκό και φιλοδοξεί να προκριθεί στον τελικό του Σάββατου 21/4.

Οι «κυανόλευκοι» κορυφώνουν την προετοιμασία τους για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του κυπέλλου, με τον Γιάννη Ορφανό να κάνει τα πάντα ώστε η ομάδα του να μεταβάλει αγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με αυτό που εμφανίζει τον τελευταίο μήνα και να παρουσιαστεί ανάλογη της πραγματικής της αξίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλλιθέας.

Ο κόουτς έχει προσαρμόσει το καθημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων στην κατεύθυνση της κάλυψης των τακτικών αδυναμιών λειτουργίας, τις οποίες έχει αναδείξει η ομάδα, ενώ συζητά με τους παίκτες του, προκειμένου να τους τονώσει τη ψυχολογία ενόψει των σημαντικών υποχρεώσεών τους στο «σμαραγδένιο νησί».

Εφραιμίδης: «Μας αξίζει ένα εντυπωσιακό φινάλε στη σεζόν»

Ενδεικτικές του κλίματος και της πίστης για την επιτυχία, που επικρατεί στο εσωτερικό του αγωνιστικού τμήματος, είναι και οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Εφραιμίδη:

«Είμαστε εξαιρετικά δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι ολοκληρώσαμε με αυτόν τον τρόπο το πρωτάθλημα. Πραγματοποιήσαμε δύο κάκιστες εμφανίσεις στους αγώνες με την Κηφισιά και δεν μας αξίζει να τελειώσουμε με αυτήν την εικόνα τη φετινή χρονιά. Οι δυνατότητές μας είναι κατά πολύ μεγαλύτερες και το αποδείξαμε σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου. Βρεθήκαμε σε κακή κατάσταση στα δύο παιχνίδια των play off και αδικήσαμε τους εαυτούς μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να πάμε στη Ρόδο για κερδίσουμε στον ημιτελικό και να προκριθούμε στον τελικό. Μας αξίζει ένα εντυπωσιακό φινάλε στη σεζόν και όλα τα παιδιά θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για αυτόν τον στόχο».

Το «παλεύει» ο Απόστολος Αρμενάκης

Σε εντατική θεραπεία, υπό τη μέριμνα του πολύπειρου Φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Στέλιου Ναβροζίδη, εξακολουθεί να υποβάλλεται ο Απόστολος Αρμενάκης, προκειμένου να παρουσιάσει σημαντική βελτίωση ο τραυματισμένος αγκώνας του.

Το οστικό οίδημα αγκώνα, που τον ταλαιπωρεί από τον πρώτο αγώνα με την Κηφισιά και έπειτα, ελπίζεται ότι θα βρίσκεται σε κατάσταση ύφεσης μέχρι την ημέρα του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, ώστε ο Ηρακλής να εισπράξει την καταλυτική βοήθεια στην επίθεση, την οποία του προσφέρει ο εξαιρετικός διαγώνιός του, όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο ίδιος ο Απόστολος Αρμενάκης είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί στο Final 4, σε κάθε περίπτωση, αγνοώντας την κατάσταση του τραύματός του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «τέτοιες διοργανώσεις δεν τις χάνεις…».

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top