Η επιστροφή των “τριών”…

Τρεις αθλητές του Ηρακλής που φορούσαν την “κυανόλευκη” φανέλα το 2012 και κατέκτησαν το κύπελλο Ελλάδος επιστρέφουν στο final 4 μετά από έξι χρόνια αγωνιζόμενοι και πάλι με τον Ημίθεο στο στήθος.

Βόλει, Ηρακλής

ΡΟΔΟΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΛΕΠΑΚΗΣ

Ο Ηρακλής επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στον φαϊναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος. Οι “κυανόλευκοι” βρίσκονται και πάλι στους τέσσερις της διοργάνωσης με σκοπό να επαναλάβουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Μαζί με την ομάδα του Ηρακλή στο φαϊναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας επιστρέφουν και οι Νίκος Σμαραγδής,Κώστας Προύσαλης και ο Δημήτρης Εφραιμίδης. Οι οποίοι καταφέρνουν μετά από έξι χρόνια να βρεθούν και πάλι στο final 4 φορώντας την “κυανόλευκη”.

Οι τρεις αθλητές την σεζόν 2011-12 αγωνιζόμενοι με τον Ημίθεο στο στήθος κατάφεραν να κατακτήσουν τόσο το πρωτάθλημα Ελλάδας όσο και το κύπελλο, όταν στο τελικό του κυπέλλου κέρδισαν την Λαμία με 3-0 σετ και στέφθηκαν κυπελλούχοι.

Οι Έλληνες αθλητές γνωρίζουν τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού έχοντας εμπειρίες από τελικούς και “μεγάλα” ματς.

Ο Νίκος Σμαραγδής στην πολυετή καριέρα του έχει κατακτήσει ενεά πρωταθλήματα Ελλάδος, πέντε εκ των οποίων με την φανέλα του Γηραιού. Ακόμα έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση πέντε κυπέλλων. Επίσης έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 180 εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα.

Από την πλευρά του 38χρονός Κώστας Προύσαλης έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδας το 2012 και δύο κύπελλα το 2007 και το 2012.

Ενώ ο 28χρονός ακραίος Δημήτρης Εφραιμίδης έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου.

Ακόμα στο φαϊναλ φορ του 2012 συμμετείχε η οικογένεια Τζιουμάκα. Με τον Γιώργο Τζιουμάκα να είναι αυτός που εκπροσώπησε την οικογένεια του. Έξι χρόνια μετά και ενώ ο Γιώργος Τζιουμάκας συνεχίζει την καριέρα του στο Ιταλικό πρωτάθλημα, έρχεται να καλύψει την θέση του ο νεαρός Στέλιος Τζιουμάκας. Ο 20χρονός ακραίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιάννης Ορφανός και πλέον του δίνεται η δυνατότητα να επαναφέρει τον τίτλο τόσο στην ομάδα του Ηρακλή όσο και στην οικογένεια Τζιουμάκα.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top