Ενόψει αποφάσεων για τα μπαράζ

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ βρίσκεται σε επαφές με τα δικαιοδοτικά όργανα της Ομοσπονδίας και από το αποτέλεσμα της συνεννόησης θα κριθεί η όλη υπόθεση.

Με την έναρξη της νέας εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πάντα σχετικά με την – περιβόητη πλέον – έναρξη του μικρού πρωταθλήματος των μπαράζ. Τα περιθώρια, εξάλλου, είναι στενά και αυτό αποτελεί κοινό τόπο, τόσο για τις συμμετέχουσες ομάδες, όσο και για την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, η οποία έχει και την κεντρική ευθύνη για την διεξαγωγή των play off για την άνοδο και τη συμμετοχή στη Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Η τελευταία, βρίσκεται σε «ανοιχτή γραμμή» με τα δικαιοδοτικά όργανα της Ομοσπονδίας, με στόχο να ρυθμιστούν το δυνατόν συντομότερα οι πολλές εκκρεμοδικίες μεταξύ ομάδων της Γ΄ Εθνικής, ώστε να δοθεί εκκίνηση στα μπαράζ.

Ήδη, οι πειθαρχικές Επιτροπές της ΕΠΟ προχωρούν στην έκδοση αποφάσεων και εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες ελπίδες ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και βάση προγραμματισμού.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων προσδοκάται να διενεργήσει σύντομα την κλήρωση του μίνι πρωταθλήματος, η οποία θα αφορά στα δύο γκρουπ των τεσσάρων ομάδων, ώστε να προκύψει το οριστικό πρόγραμμα των αγώνων. Η ελπίδα, πάντως, ότι η όλη διαδικασία θα αρχίσει – όπως αρχικά είχε οριστεί – την ερχόμενη Κυριακή 22/4, δεν έπαψε να υπάρχει.

Ακόμη και αύριο, Δευτέρα 16/4, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια καθοριστική σύσκεψη των αρμοδίων στην Ομοσπονδία, προκειμένου να προκύψουν ξεκάθαρα αποτελέσματα και αποφάσεις σχετικά με την όλη ιστορία των μπαράζ.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top