Αναμονή για τα μπαράζ και ελπίδα ότι θα αρχίσουν στις 22 Απριλίου

Εμπόδιο στον προγραμματισμό της «κυανόλευκης» προετοιμασίας η εκκρεμότητα με τα play off, ωστόσο εκτιμάται ότι – τελικά – δεν θα χρειαστεί η μετάθεση της έναρξής τους.

Η τεχνική ηγεσία του Ηρακλή αναμένει αγωνιωδώς (όπως και όλες οι μετέχουσες στη διαδικασία ομάδες) την οριστικοποίηση του προγράμματος των μπαράζ ανόδου, κάτι που ελπίζεται ότι θα συμβεί τις αμέσως προσεχείς μέρες.

Στόχος του Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του είναι το να καταρτίσουν το οριστικό πλάνο προετοιμασίας της ομάδας ενόψει αυτού του καθοριστικού μίνι πρωταθλήματος, καθώς η ανακοίνωση των τελικών ημερομηνιών διεξαγωγής του αποτελεί το απόλυτο προαπαιτούμενο προς αυτήν την κατεύθυνση.

Δεν είναι μόνο θέμα ρυθμού στην καθημερινότητα του προπονησιακού προγράμματος στη Μίκρα, αλλά και ζήτημα σχετικά με το αν θα προκύψει η ανάγκη για αναζήτηση και άλλου αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι, πέραν αυτού με τον Α.Ο. Καρδίας, αύριο, Σάββατο 14/4.

Ελπίδες ότι θα αρχίσουν στις 22/4

Σε επικοινωνία που είχαν οι ιθύνοντες της «κυανόλευκης» διοίκησης με τους αρμοδίους της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, εισέπραξαν μία αισιοδοξία ότι – τελικά – δεν θα απαιτηθεί η μετάθεση κατά μία εβδομάδα στην έναρξη της διαδικασίας των μπαράζ και ότι υπάρχει σημαντική πιθανότητα να αρχίσουν – όπως αρχικώς είχε προγραμματιστεί – την Κυριακή 22 Απριλίου.

Η νέα εκτίμηση των υπευθύνων της Ομοσπονδίας αναφέρει ότι μέχρι τότε θα έχει «μπει μία σειρά» στο θέμα των εκκρεμοδικιών στις υποθέσεις μεταξύ των ομάδων της κατηγορίας, γεγονός, το οποίο θα επιτρέψει την έναρξη των μπαράζ.

Κάτι τέτοιο είναι που επιθυμεί διακαώς το τεχνικό επιτελείο του Ημίθεου, καθώς η ομάδα, με μία τέτοια εξέλιξη, δεν θα μπει σε καθεστώς παρατεταμένης αγωνιστικής αδράνειας, ενώ, παράλληλα, δεν θα απαιτηθεί και ο προγραμματισμός εμβόλιμης αγωνιστικής εντός του μίνι πρωταθλήματος, στοιχείο, το οποίο θα επιβάρυνε την αγωνιστική προσπάθεια των «κυανολεύκων».

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top