Με συγκέντρωση και σοβαρότητα απέναντι στον Χολαργό

Κρίσιμη και δύσκολη η σημερινή (11/4 – 18:15, ΕΡΤplay2) αποστολή για τον ΗΡΑΚΛΗ στην Αθήνα απέναντι στον Χολαργό…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις -λόγω Πάσχα- για τις ομάδες της Α2 ανδρών, με τον ΗΡΑΚΛΗ να φιλοξενείται στο “Α. Τρίτσης” από τον δεύτερο της βαθμολογίας Χολαργό.

Μοναδικός σκοπός για την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη είναι αυτός της νίκης, κάτι που για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει η ομάδα να είναι απόλυτα σοβαρή και συγκεντρωμένη καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Οι “κυανόλευκοι” έρχονται από τρεις σερί νίκες (Εθνικός, Δόξα Λευκάδας και Δούκας), ενώ υπάρχει και αναμονή για την απόφαση που αφορά τον αγώνα με το Ψυχικό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς Δημήτρης Χαριτόπουλος και Στάθης Παπαδιονυσίου ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Από την άλλη πλευρά, ο Χολαργός έρχεται από μία μεγάλη νίκη μέσα στο Περιστέρι, υποχρεώνοντας την πρωτοπόρο ομάδα στην… πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν επίσης νικηφόρο σερί τριών αγώνων.

Να τονίσουμε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ είχε επικρατήσει του Χολαργού (74-64) στην αναμέτρηση του Ιβανωφείου, με τον Ημίθεο να θέλει τη σημερινή νίκη ώστε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητές του για την δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας, αλλά και για να πάει με μεγαλύτερο πλεονέκτημα στα πλέι οφ αν διασταυρωθεί με τον Χολαργό.

Ώρα έναρξης αγώνα στις 18:15, ενώ η αναμέτρηση θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την WEB TV της ΕΡΤ στη συχνότητα ΕΡΤplay2.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top