Πασχαλινές διακοπές και φιλικό με τον Α.Ο. Καρδίας

Σε γιορτινή ανάπαυλα η ομάδα, με την προετοιμασία να επαναρχίζει μετά το Πάσχα.

Η πρώτη φάση της προετοιμασίας των «κυανολεύκων» για τη συμμετοχή τους στα μπαράζ για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες ολοκληρώθηκε, ενόψει τον εορτών του Πάσχα.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος, όπως εξ αρχής είχε προγραμματίσει, χορήγησε την… πασχαλινή άδει στο αγωνιστικό τμήμα, αφήνοντας ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του να περάσουν τις εορτάσιμες ημέρες με τους οικείους τους και να απολαύσουν τα ευεργετήματα της ανάπαυσης.

Η ομάδα θα… απουσιάσει από σήμερα, Μ. Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα, καθώς την Τρίτη 10/4 επανέρχεται στο πρόγραμμα προπονήσεων στη Μίκρα.

Φιλικό με Καρδία το Σάββατο 14/4

Μάλιστα, η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία για αγωνιστική ενεργοποίηση των ποδοσφαιριστών κατόπιν της μεταπασχαλινής επανέναρξης της προετοιμασίας, μέσω φιλικής αναμέτρησης με τον Α.Ο. Καρδίας.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος αναζητούσε «φιλικό αντίπαλο» για να γεμίσει αυτό το διάστημα και η λύση έρχεται από ομάδα της Γ΄ Εθνικής, η οποία συμμετείχε στον Όμιλο του Ηρακλή και έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της με το τέλος της κανονικής περιόδου.

Το προπονησιακού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Καρδίας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Σάββατο 14/4, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top