Ενστάσεων συνέχεια: Νίκη Βόλου κατά ΝΠΣ Βόλος – Κανονικά στις 22/4 τα μπαράζ

Η ΕΠΟ φέρεται αποφασισμένη να αφήσει τη διερεύνηση των… «καταγγελιών» για μετά την ολοκλήρωση των play off ανόδου.

Ήταν κοινό μυστικό το γεγονός ότι η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ομοσπονδίας προγραμμάτισε το διάστημα των 20 ημερών μεταξύ της λήξης της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και της έναρξης του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ για τα δύο εισιτήρια ανόδου στη Football League, εξαιτίας της βεβαιότητας ότι θα υπάρξουν ενστάσεις, σε σχέση με τους πρωταθλητές των Ομίλων.

Ό,τι συμβαίνει με την περίπτωση του 2ου Ομίλου, του Ομίλου, στον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής ο Ηρακλής, συμβαίνει και στον 4ο, όπου η δεύτερη στη βαθμολογική κατάταξη, Νίκη Βόλου, στρέφεται κατά του πρώτου, ΝΠΣ Βόλος.

Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» του Βόλου στρέφονται εναντίον των «κυανέρυθρων» της πόλης τους, με το αιτιολογικό ότι εκκρεμοδικούν υποθέσεις, οι οποίες αφορούν στη νεοσυσταθείσα ομάδα της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

ΕΠΟ: Προχωρά στα μπαράζ

Από την πλευρά της η ΕΠΟ – επί του παρόντος, τουλάχιστον – φαίνεται να υιοθετεί τη γραμμή της κανονικής τέλεσης της διαδικασίας των play off ανόδου, ασχέτως των ενστάσεων και των καταγγελιών.

Μάλιστα, μετά το Πάσχα, η αρμόδια Επιτροπή Διοργανώσεων, αναμένεται να επικυρώσει τις βαθμολογίες των Ομίλων της Γ΄ Εθνικής και να ανακηρύξει και τυπικά πρωταθλητές τους πρωτοπόρους, αποσκοπώντας στο να μεταθέσει το «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» μεταξύ των ομάδων σε νομικό επίπεδο (ακόμη και μέσω της λύσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου) για μετά το πέρας των μπαράζ κι όταν θα έχουν προκύψει οι δύο, που θα έχουν εξασφαλίσει το εισιτήριο για τη Football League…

 

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top