Αυτόν τον Κακαρούδη χρειάζεται και στα play off

Ο σημαντικότατος για το παιχνίδι της ομάδας πολύπειρος φόργουορντ δείχνει – σταδιακά – να είναι πιο συνεπής στα ραντεβού με τον πραγματικό αγωνιστικό εαυτό του…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Στις συζητήσεις των φίλων του Ηρακλή, αναφορικά με τη μέχρι τώρα αγωνιστική διαδρομή της ομάδας μπάσκετ, η περίπτωση του Κώστα Κακαρούδη σχολιάζονταν – μέχρι πρότινος – με έντονο παράπονο.

Ο 35χρονος φόργουορντ είχε καταγραφεί στη συνείδηση των Ηρακλειδέων ως μία ακόμη… «μεταφυσική» περίπτωση αθλητή μεγάλου αγωνιστικού βεληνεκούς, ο οποίος, ερχόμενος στο Ιβανώφειο για να ενισχύσει την «κυανόλευκη» προσπάθεια, έδειξε να παίρνει… διαζύγιο με τον πραγματικό αγωνιστικό εαυτό του…

Τέτοιες περιπτώσεις, άλλωστε, έχουν καταγραφεί πολλές τα τελευταία χρόνια στον μπασκετικό «Γηραιό», στην προσπάθεια, που καταβάλλει, προκειμένου να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία. Παίκτες με εξαιρετική πορεία σε άλλες ομάδες, οι οποίοι πραγματοποιούν «χαμηλές πτήσεις», ερχόμενοι στο Ιβανώφειο.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Σερραίου άσσου τα πράγματα φαίνεται να ανατρέπονται προς τη θετική κατεύθυνση. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Κώστας Κακαρούδης αρχίζει – σε σημαντικό βαθμό και με ικανοποιητική συχνότητα – να «συναντάται» με τον πραγματικά σπουδαίο αγωνιστικό εαυτό του και να «τραβά» το σκορ για την ομάδα του.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ανακοινωνόταν η μεταπήδησή του στον Ηρακλή, όλοι ανέμεναν ότι θα αποτελέσει το «κλειδί» για την επιθετική λειτουργία του «κυανόλευκου» συγκροτήματος, καθώς πρόκειται για έναν ψηλό με έφεση στο σκοράρισμα, με κάθε τρόπο, είτε από κοντινή, είτε από μέση, είτε από μακρινή απόσταση με το πολύ καλό τρίποντο, που διαθέτει.

Αυτά τα στοιχεία αρχίζει να ενεργοποιεί ο πολύπειρος φόργουορντ και ήταν καθοριστικός με τους 27 πόντους του στον αγώνα με τον Δούκα, επαληθεύοντας την εκτίμηση, ότι με τον πραγματικό Κακαρούδη στις τάξεις του, ο Ηρακλής έχει το δικαίωμα στην ελπίδα της ανατροπής της εις βάρος του κατάστασης από εδώ και πέρα.

Αυτό που απομένει, είναι να σταθεροποιήσει στα ανάλογα υψηλά στάνταρ, που του αναλογούν, την απόδοσή του ο Κώστας Κακαρούδης και να πραγματοποιήσει ανάλογες εμφανίσεις και στα λεγόμενα μεγάλα ματς, που ακολουθούν, τόσο στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου, όσο και στα καθοριστικά play off ανόδου, όπου θα κριθούν τα πάντα, ως προς την εξασφάλιση του μοναδικού εισιτηρίου για τη Basket League, που έχει μείνει διαθέσιμο…

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top