“Καθάρισε” ο Κακαρούδης

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε (91-82) του Δούκα στο άδειο Ιβανώφειο…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ εμφάνισε αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι λόγω και της απουσίας του Δημήτρη Χαριτόπουλου, ωστόσο με έναν εξαιρετικό Κώστα Κακαρούδη (27 πόντους) “καθάρισε” (91-82) τον Δούκα στο άδειο -λόγω τιμωρίας- Ιβανώφειο.

Οι “κυανόλευκοι” δεν ξεκίνησαν καλά τον αγώνα με τον Δούκα να παρασέρνει την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στο δικό της ρυθμό, με γρήγορες επιθέσεις και υψηλό σκορ. Οι παίκτες του Ημίθεου δεν κατάφεραν να προσαρμόσουν την άμυνά τους και το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε μπροστά τους φιλοξενούμενους (22-26).

Στην δεύτερη περίοδο ο ΗΡΑΚΛΗΣ έσφιξε την άμυνά του περιορίζοντας επιθετικά την ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου που σκόραρε 14 πόντους. Επιθετικά δεν άλλαξε κάτι για τον ΗΡΑΚΛΗ που σημείωσε 24 και πήγε στα αποδυτήρια με ένα μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα (46-40).

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ θα έπρεπε να “καθαρίσει” το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο για μη μπλέξει με περιπέτειες, ωστόσο η εμφάνιση του πρώτου δεκαλέπτου επανήλθε με τους “κυανόλευκους” να είναι κακή στα αμυντικά τους καθήκοντα και τον Δούκα να παραμένει μέσα στο παιχνίδι (71-66).

Στην τελευταία περίοδο ο Ημίθεος πήγε να τελειώσει το παιχνίδι, αποκτώντας διψήφια διαφορά στα μισά της περιόδου (83-72). Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν σε 85-80 δύο λεπτά πριν το φινάλε, αλλά ο Κώστας Κακαρούδης με ένα τρίποντο και ένα καλάθι-φάουλ “καθάρισε” την υπόθεση νίκη, με τον ΗΡΑΚΛΗ να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα (91-82).

Πρωταγωνιστής του ΗΡΑΚΛΗ δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κώστα Κακαρούδη που σημείωσε 27 πόντους, ενώ από την άλλη πλευρά τρομερό ματς έκανε ο Αλέξης Κυρίτσης που σταμάτησε στους 34.

Επόμενος σταθμός για την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, η Αθήνα με δύο αναμετρήσεις “φωτιά” για τον ΗΡΑΚΛΗ απέναντι σε Χολαργό την ερχόμενη Τετάρτη (11/4) και απέναντι σε Περιστέρι το επόμενο Σάββατο (14/4).

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης…

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΔΟΥΚΑΣ   91-82

Γήπεδο: Ιβανώφειο

Διαιτητές: Γερακίνης, Ξέρας, Δημάδης

Δεκάλεπτα: 22-26, 46-40, 71-66, 91-82

ΗΡΑΚΛΗΣ (Χατζηκυριακίδης): Αγγελακόπουλος 15, Αθανασούλας 6 (1), Τότσιος 10, Γκαγκαλούδης 12 (2), Κακαρούδης 27 (2), Γεωργάκης 5, Ουάσινγκτον 9, Γιαννακίδης 3 (1), Καλαϊτζίδης 4 (1)

ΔΟΥΚΑΣ (Γιαννόπουλος): Τόζιος 17, Παναγιωταράς 10 (3), Ιωάννου 5, Τσιότρας 5 (1), Μαστόρος 4, Κουκουλάς 6, Ντιφαντής 1, Κυρίτσης 34 (2)

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top