Η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ γνωμοδότησε από το φθινόπωρο

Ο Ηρακλής είχε λάβει από την εκκίνηση της αγωνιστικής προσπάθειάς του στη Γ΄ Εθνική το «ΟΚ» για την άνοδο στη Football League.

Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων πρόκειται να ανακηρύξει και τυπικά πρωταθλητή στον 2ο  Όμιλο της Γ΄ Εθνικής τον Ηρακλή, καθώς η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ δεν πρόκειται να της καταθέσει κάποια διαφορετική γνωμοδότηση, περί αδυναμίας προβιβασμού του Ημίθεου στη Football League.

Αυτό, διότι από την αρχή της προσπάθειας επανεκκίνησης των «κυανολεύκων» μέσω του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας, οι διοικούντες της ομάδας διερεύνησαν μέσω των αρμοδίων της Ομοσπονδίας όλο το κανονιστικό πλαίσιο, το οποίο αφορούσε στην προσπάθειά τους.

Από το περασμένο φθινόπωρο, λοιπόν, η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ είχε ήδη γνωμοδοτήσει ότι δεν υπάρχουν περιοριστικές διατάξεις, στις οποίες να εμπίπτει η περίπτωση του Ηρακλή και ότι ο «Γηραιός», εφόσον προβιβαστεί αγωνιστικώς, θα μπορέσει να συμμετάσχει κανονικότατα στο πρωτάθλημα της Football League της περιόδου 2018-2019.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διαδικασία συμμετοχής του Ημίθεου στα μπαράζ θα παραμείνει ανεπηρέαστη, αλλά και ο λόγος για τον οποίο κι αν ακόμη φτάσει η υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, οι «διώκτες» των «κυανολεύκων» δεν θα έχουν καμία πιθανότητα επιτυχίας.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top