Παιχνίδι με τη φωτιά για Ρόβα, Παπαδόπουλο και Μεντί!

Στο οριακό σημείο των έξι κίτρινων καρτών οι τρεις παίκτες ενόψει των μπαράζ – Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση για το τι ισχύει.

«Κουβαλώντας» μια ολόκληρη αγωνιστική περίοδο στις πλάτες τους, οι παίκτες των ομάδων, που θα κληθούν να διαγωνιστούν για την άνοδο στη Football League μέσω των μπαράζ, είναι λογικό να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις κάρτες, ενόψει αυτής της τόσο καθοριστικής διαδικασίας των έξι αγώνων.

Στον Ηρακλή το πρόβλημα είναι σημαντικό, καθώς τρεις εξαιρετικά χρήσιμοι ποδοσφαιριστές του επιθετικού χώρου βρίσκονται στο οριακό σημείο των έξι κίτρινων καρτών, γεγονός, που σημαίνει ότι, αν – ό μη γένοιτο – δεχθούν μέσα στα play off μία κάρτα θα αναγκάσουν την τεχνική ηγεσία να στερηθεί των υπηρεσιών τους για δύο αγώνες!

Και ο λόγος γίνεται για τον πολυσκόρερ της ομάδας και βασικό εκφραστή της επιθετικής προσπάθειας, Χρήστο Ρόβα, για τον βασικό της δεξιό μεσοεπιθετικό, Βασίλη Παπαδόπουλο και την πρώτη εναλλακτική λύση της στη γραμμή κρούσης, Κριστιάνο Μεντί. Μάλιστα, ο Σενεγαλέζος έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Εδεσσαϊκό ακριβώς για λόγους προστασίας του από τις κάρτες, μιας και δεν είναι μέλος της βασικής ενδεκάδας.

Βεβαίως, είναι προβληματικό το γεγονός ότι παίκτες του επιθετικού χώρου είναι τόσο επιρρεπείς στο «κιτρίνισμα», ωστόσο αυτό είναι το τελευταίο, που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή το ποδοσφαιρικό Τμήμα…

Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ

Εκείνο, το οποίο πραγματικά απασχολεί την τεχνική ηγεσία είναι η επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία θα πρέπει να τοποθετηθεί σχετικά με το αν οι παίκτες των ομάδων, οι οποίες θα μετάσχουν στα μπαράζ, θα «μεταφέρουν» και τις κάρτες από την κανονική περίοδο.

Εικάζεται ότι κάτι τέτοιο – δυστυχώς – θα συμβεί, ωστόσο, μέχρι στιγμής, η ΕΠΟ δεν έχει ενημερώσει επισήμως τις ενδιαφερόμενες ομάδες για το σημαντικότατο αυτό ζήτημα.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top