Προετοιμάζεται νέα απολογιστική συνέντευξη Τύπου

Οι διοικούντες δεν παρεκκλίνουν της παγίας τακτικής τους για συστηματική ενημέρωση του κόσμου, σχετικά με τα οικονομικά της προσπάθειας στο ποδοσφαιρικό Τμήμα.

Απαράβατος κανόνας για την παρούσα διοικητική κατάσταση στα πράγματα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, εξακολουθεί να αποτελεί η συστηματική ενημέρωση της κοινωνίας του Συλλόγου σχετικά με την πορεία των οικονομικών του Τμήματος.

Είναι δεδομένο ότι η όλη προσπάθεια έχει προχωρήσει χωρίς την παρουσία βασικού χρηματοδότη και χωρίς την ευχέρεια του προϋπολογισμού μεγάλων πάγιων εσόδων, όπως των τηλεοπτικών, που ενισχύουν τις ΠΑΕ στις επαγγελματικές κατηγορίες και ιδίως στο επίπεδο της Super League.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, προηγήθηκαν επίσημες ενημερώσεις της διοίκησης για το συγκεκριμένο, μείζον για την επιτυχία της επιχειρούμενης προσπάθειας, ζήτημα, μέσω απολογιστικού χαρακτήρα συνεντεύξεων Τύπου και κάτι ανάλογο αναμένεται να επαναληφθεί λίαν συντόμως.

Είτε εντός της Μεγάλης Εβδομάδας, είτε μετά τις γιορτές του Πάσχα, οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Ημίθεου θα τοποθετηθούν δημοσίως ενώπιον του κοινού των Ηρακλειδέων, παρουσιάζοντας ανάγλυφα, παραστατικά, λεπτομερειακά και ξεκάθαρα όλα όσα αφορούν στον οικονομικό τομέα.

Βεβαίως, όπως έχει συμβεί και στις προηγούμενες δύο ανάλογες δημόσιες τοποθετήσεις των διοικούντων, ο Κώστας Ιωακειμίδης θα είναι εκείνος (ως υπεύθυνος οικονομικών του διοικητικού επιτελείου), ο οποίος θα πραγματοποιήσει την παράθεση των οικονομικών στοιχείων (εισροές και εκροές), όμως θα υπάρξουν και οι σχετικές τοποθετήσεις άλλων διοικητικών στελεχών, οι οποίες θα έχουν να κάνουν με την ευρύτερη θεματολογία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Επί του παρόντος δεν είναι βέβαιο αν η συγκεκριμένη απολογιστική επί των οικονομικών συνέντευξη Τύπου της «κυανόλευκης» διοίκησης θα είναι και η τελευταία της σεζόν, καθώς είναι ισχυρό το ενδεχόμενο να υπάρξει άλλη μία, μετά τη λήξη και των μπαράζ, η οποία θα αφορά – ανακεφαλαιωτικά – στο σύνολο της αγωνιστικής περιόδου.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top