- Bluearena - https://bluearena.gr -

Γιορτή υπέρβασης…

Σε έναν αγώνα με όλως ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ο Ηρακλής αντιμετωπίζει τον Εδεσσαϊκό στο Καυτανζόγλειο, σήμερα (Κυριακή 1/4, 16:00). Κανένας από τους δύο αντιπάλους δεν πιέζεται από βαθμολογική ανάγκη, αλλά για τη γηπεδούχο πλευρά η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Μπορεί ο Ημίθεος να έχει κατακτήσει από την προηγούμενη αγωνιστική το πρωτάθλημα στον Όμιλό του και να έχει διασφαλίσει την επίτευξη του αρχικού στόχου της αγωνιστικής περιόδου, που δεν ήταν άλλος από τη συμμετοχή στα μπαράζ της ανόδου, αλλά δεν παύει – σε καμία περίπτωση – να επιζητεί τη νίκη και στο σημερινό παιχνίδι.

Ο λόγος, πέρα από το αυτονόητο, του θετικού κλεισίματος της κανονικής περιόδου, έχει να κάνει με τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος αναμένεται από εδώ και πέρα να πραγματοποιήσει πιο μαζικές παρουσίες στο Καυτανζόγλειο. Οι «κυανόλευκοι», συνεπώς, έχουν κάθε λόγο και πρόθεση να τον ικανοποιήσουν με μία νίκη κόντρα στην ομάδα της Πέλλας, σε ένα παιχνίδι, το οποίο προσλαμβάνει και τον χαρακτήρα γιορτής.

Με αλλαγές στο βασικό σχήμα

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν θέλησε να πιέσει ποδοσφαιριστές του, που έχουν μικροπροβλήματα και άφησε εκτός αποστολής Γιαννίτση, Ντε Σμεντ και Αθανασίου, ενώ ξεκουράζει και τον Βοσνιάδη.

Εκ των πραγμάτων το βασικό σχήμα θα έχει αλλαγές, ενώ την αποστολή αποτελούν οι εξής:

Αμπάρης, Γιουδας, Αμαραντίδης, Καζναφέρης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κουρέλλας, Κριτσιάνης, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ρεβυθόπουλος, Ρόβας, Μεντί, Τάι, Ανδρεάκος.

Η «πρώτη» του Γιώργου Αμπάρη

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας ήταν στην αναμονή από τον Οκτώβριο προκειμένου να φτάσει η ώρα του δεύτερου ντεμπούτου στην καριέρα του με τη φανέλα του Ηρακλή. Σήμερα θα του δοθεί αυτή η ευκαιρία και θα καθίσει ως βασικός κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας.

Η συγκεκριμένη ευκαιρία αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο τον Γιώργο Αμπάρη, καθώς – ουσιαστικά – επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά από σχεδόν δύο χρόνια, καθώς την περασμένη αγωνιστική περίοδο δεν αγωνίστηκε σε ομάδα.

Στις 16:00, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Εδεσσαϊκού στο Καυτανζόγλειο είναι προγραμματισμένη για τις 16:00, σήμερα Κυριακή 1/4.

Η BlueArena θα καλύψει τον αγώνα του Ημίθεου με «live» ενημέρωση, καταγράφοντας την εξέλιξή του σε πραγματικό χρόνο.