- Bluearena - https://bluearena.gr -

Στη Λευκάδα για τη ρεβάνς…

Έναν – από δύο πλευρές – κρίσιμο αγώνα δίνει ο Ηρακλής στη Λευκάδα, κόντρα στην τοπική Δόξα, αύριο Σάββατο (31/3, 17:00). Έναν αγώνα, που μπορεί να τον ενισχύσει ψυχολογικά (αν και εφόσον είναι νικηφόρα η έκβασή του) και να του προσφέρει καλύτερες προοπτικές ενόψει των καθοριστικών play off ανόδου του Μαΐου.

Η διττή σημασία και σπουδαιότητα της αναμέτρησης, έχει να κάνει με την προσπάθεια του Ημίθεου να βρεθεί εκ νέου στη δεύτερη θέση, την οποία – λόγω αδόκητων δικών του αποτυχιών – έχει χάσει από τον Χολαργό και με την παράλληλη επιδίωξη να φτάσει στο 1-1 στις νίκες της κανονικής περιόδου απέναντι στον αυριανό αντίπαλο, για την περίπτωση κατά την οποία κληθεί να τον αντιμετωπίσει στους τελικούς αγώνες κατάταξης.

Ο στόχος της ρεβάνς

Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη θα επιδιώξει τη ρεβάνς επί της Δόξας Λευκάδας, καθώς η επιτυχία του αντιπάλου να περάσει με νίκη από το Ιβανώφειο, στον αγώνα του πρώτου γύρου, στοίχισε βαρύτατα στον «Γηραιό», τόσο σε επίπεδο βαθμολογικό, όσο και ψυχολογικό, καθώς υπήρξε η αρχή για μία σειρά αποτυχημένων αποτελεσμάτων, που ακολούθησαν.

Ιδιαίτερο είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι και για τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ο οποίος επιστρέφει στην έδρα της ομάδας, με την οποία άρχισε την αγωνιστική περίοδο, με τον κόουτς να επιθυμεί – για πολλούς λόγους – να φύγει από το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λευκάδας με το ροζ φύλλο αγώνα.

Έμπειρη η Λευκάδα

Παρά το γεγονός ότι η Δόξα Λευκάδας έχει δείξει ως η πλέον ασταθής ομάδα, από αυτές που διεκδικούν είσοδο στα play off, διαθέτει ένα αγωνιστικό συγκρότημα με έμπειρους και ικανούς παίκτες.

Ο Νίκος Λιακόπουλος θεωρείται ο ηγέτης αυτής της ομάδας, ενώ σημαντική επιθετική συνδρομή έχει και ο Αγγελόπουλος. Τζόλος, Καλαμπάκας, Ράπτης είναι τα υπόλοιπα πρώτης γραμμής στελέχη των αυριανών γηπεδούχων.