- Bluearena - https://bluearena.gr -

Οριστικό: Στη Ρόδο το Final 4 του κυπέλλου!

Μετά από πολλές συσκέψεις και πολλή περίσκεψη, η ΕΟΠΕ αποφάσισε (οριστικά και αμετάκλητα) τη διεξαγωγή του Final 4 του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ στο «σμαραγδένιο νησί».

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να διεξαχθεί η τελική φάση του θεσμού στο Κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου, το οποίο είναι χωρητικότητας 1.242 θεατών (προσφάτως πραγματοποιήθηκαν εργασίες επέκτασης) και ο στόχος των ιθυνόντων της Ομοσπονδίας έχει να κάνει με την αποτροπή κάθε πιθανότητας έντασης μεταξύ των οπαδών των τεσσάρων ομάδων, που συμμετέχουν, εξ ου και η επιλογή του νησιού ως έδρας διεξαγωγής της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, το Final 4 θα διεξαχθεί Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Απριλίου με την επιλογή αυτή, αντί για σαββατοκύριακο, να γίνεται από την ΕΡΤ, η οποία θα αποφασίσει και τη σειρά των ημιτελικών αγώνων, όπως και τις ώρες διεξαγωγής τους.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την διεξαγωγή του final-4 του Κυπέλλου Ανδρών στη Ρόδο. Η διοργάνωση θα γίνει το διήμερο 20-21 Απριλίου με την συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015 και του Παναθηναϊκού. Η σειρά και οι ώρες των ημιτελικών θα καθοριστούν μετά από συνεννόηση με την ΕΡΤ.

Τα ζευγάρια:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός».