Δεν θα πιέσει Γιαννίτση και Ντε Σμεντ

Με προβλήματα οι δύο «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές, και ο Σπύρος Μπαξεβάνος αναμένεται να τους προσφέρει χρόνο ανάρρωσης.

Μπορεί η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Εδεσσαϊκό να έχει λάβει χαρακτήρα μιας μικρής φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την οποία ο Ηρακλής θέλει να γιορτάσει, κλείνοντας την αγωνιστική περίοδο με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα αγώνας αμιγώς διαδικαστικός, από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος.

Ως εκ τούτου, ο Σπύρος Μπαξεβάνος δεν πρόκειται να πιέσει για συμμετοχή στο παιχνίδι παίκτες του, οι οποίοι δεν είναι απολύτως υγιείς. Σε αυτήν την κατηγορία υπάγονται τόσο ο Μιχάλης Γιαννίτσης, όσο και ο Λεό Ντε Σμεντ.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες και αναμένεται να μην ταλαιπωρηθεί από την τεχνική ηγεσία και να αποφευχθεί η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της πρωταπριλιάς.

Το ίδιο ισχύει και για τον Γάλλο αριστεροπόδαρο μέσο, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση. Αν ήταν απολύτως υγιής, ο Ντε Σμεντ αναμενόταν να πάρει την πρώτη ευκαιρία του ως βασικός, στο πλαίσιο του rotation, που θα επιχειρηθεί από την τεχνική ηγεσία στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

 

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top