Οι τρεις οπαδικές «εξορμήσεις» των μπαράζ…

Λευκάδα, Βόλος και Παραλίμνιο Σερρών, οι προορισμοί των εκτός έδρας αναμετρήσεων των play off για τον κόσμο του Ηρακλή – Βέβαιη η «απαγόρευση μετακίνησης», όσο βέβαιο και το «σπάσιμό» της – για μια ακόμη φορά – από τους Ηρακλειδείς…

Στην πραγματικότητα των μπαράζ, που θα κρίνουν τα δύο εισιτήρια για την άνοδο στη Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, μπαίνουν και οι φίλοι του Ηρακλή, παράλληλα με το «κυανόλευκο» αγωνιστικό τμήμα, το οποίο ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τον στόχο του πρωταθλητισμού στον 2ο  Όμιλο.

Το σύστημα διεξαγωγής των play off είναι «pool», δηλαδή θα αγωνιστούν όλοι με όλους, εντός και εκτός έδρας, στο γκρουπ των τεσσάρων (Ηρακλής, Βόλος, Τηλυκράτης Λευκάδας και Απόλλων Παραλιμνίου), με σκοπό να προκύψουν οι δύο πρώτοι, οι οποίοι και θα εξασφαλίσουν την άνοδο.

Λευκάδα, Βόλος και Παραλίμνιο Σερρών, λοιπόν, οι οπαδικοί προορισμοί για «εξορμήσεις» στη διαδικασία των μπαράζ.

Ποια «απαγόρευση»;…

Με βάση την παγία τακτική του υφυπουργείου Αθλητισμού, αναμένεται να απαγορευθούν οι μετακινήσεις οπαδών στους αγώνες των play off  ανόδου, καθώς το ίδιο είχε συμβεί ακόμη και στον πρόσφατο αγώνα της Αλεξάνδρειας (!!!), όσον αφορά στην οργανωμένη μετακίνηση.

Βεβαίως, είτε πρόκειται για απαγορεύσεις οργανωμένης, είτε και μεμονωμένης μετάβασης, το μόνο βέβαιο είναι ότι οι Ηρακλειδείς – για πολλοστή φορά – θα τις… «συντρίψουν» και θα βρεθούν, σε Λευκάδα, Βόλο και Παραλίμνιο!

Οπότε, ας δούμε κάποια γενικά στοιχεία για τους συγκεκριμένους οπαδικούς προορισμούς…

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Χιλιομετρική απόσταση. Αρχή από την μακρινότερη από τις τρεις διαδρομές. Η Λευκάδα απέχει 377 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και, μολονότι νησιωτική περιοχή, η πρόσβαση γίνεται οδικώς, μέσω πλωτής γέφυρας, η οποία τη συνδέει με την Αιτωλοακαρνανία.

Διάρκεια ταξιδιού. Πάντοτε η διάρκεια ενός οδικού ταξιδιού εξαρτάται από την ταχύτητα την οποία χρησιμοποιεί ο οδηγός και από τις στάσεις, που θα πραγματοποιηθούν. Χωρίς στάσεις και με φυσιολογικές ταχύτητες, πρόκειται για ένα ταξίδι, το οποίο απαιτεί κάτι περισσότερο από 4 ώρες.

Έδρα. Η έδρα του Τηλυκράτη είναι το Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτων Γρηγόρης», χωρητικότητας 1.300 θεατών.   

ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ.

Χιλιομετρική απόσταση. Η δεύτερη μεγαλύτερη απόσταση από τις τρεις. Ο Βόλος απέχει 209 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, σε μία ευκολότατης πρόσβασης διαδρομή.

Διάρκεια ταξιδιού. Χωρίς στάσεις και με φυσιολογική ταχύτητα, απαιτείται ένα ταξίδι ελαφρώς μικρότερο των 2,5 ωρών.

Έδρα. Ο Βόλος Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος, χρησιμοποιεί ως έδρα το Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, χωρητικότητας 1.500 θεατών.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ

Χιλιομετρική απόσταση. Το Παραλίμνιο είναι χωριό του Νομού Σερρών, το οποίο απέχει περίπου 19 χιλιόμετρα από την πόλη των Σερρών. Πρόκειται για μια συνολική απόσταση περίπου 100 χιλιομέτρων από τη Θεσσαλονίκη.

Διάρκεια ταξιδιού. Η κοντινότερη διαδρομή από τις τρεις και – γενικά – ένας κοντινός προορισμός για τους Θεσσαλονικείς. Πρόκειται για ταξίδι, που δεν χρειάζεται περισσότερη από 1,5 ώρα.

Έδρα. Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Απόλλων Παραλιμνίου έχει ως έδρα το Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου Σερρών, χωρητικότητας 800 θεατών.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top